2777
2789
عنوان

سرکلاژ

132 بازدید | 21 پست

سلام دوستان، من پس فردا باید سرکلاژ کنم. بیمارستان مادران بهتره یا ایرانشهر برای این عمل؟ 

دکترم گفته فرقی نداره خودت انتخاب کن. خیلی میترسم خدا کنه دکترم خوب انجام بده دیگه وقت عوض کردن دکتر هم ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فردا انومال دارم‌اینقد میترسم.علایمت چی بود که باید سرکلاژ شی؟؛بااستراحت خپب نمیشه؟

غربالگری چیزی نیست انشالله همه چی خوبه، من رحمم دو شاخه، و طول سرویکسم کم شده لکه هم دارم خطر داره

🥺🥺منم از ۴۵اومده ۳۲ ۱۷هفتم 

من تو ۱۲ هفته ۳۰ بود، هفته بعد شد ۲۸ الان ۲۷ و گفت زور بزن شد ۲۴، حس فشار تو واژنم دارم و خیلی خطرناکه. ولی من ۱۴ هفتم، استراحت کن شما هم خطر داره

من تو ۱۲ هفته ۳۰ بود، هفته بعد شد ۲۸ الان ۲۷ و گفت زور بزن شد ۲۴، حس فشار تو واژنم دارم و خیلی خطرنا ...

منم حس فشار دارم،انقباض دارم،شیاف دارم میزارم ...متاسفانه مادرشوهرم نمیزاره استراحت کنم هی کم شده هفته ۱۴ ۴۵بود الان هفته ۱۷شده ۳۲

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
من تو ۱۲ هفته ۳۰ بود، هفته بعد شد ۲۸ الان ۲۷ و گفت زور بزن شد ۲۴، حس فشار تو واژنم دارم و خیلی خطرنا ...

بچم چیزیش بشه پامیشم میرم کلا از زندگی شوهرم ...چون مادرش همه کارای خونه رو بمن انجام میده منم همینو گفتم ب شوهرم ک بچم سقط بشه یچیزی بشه کلا جدا میشم ازت 

منم حس فشار دارم،انقباض دارم،شیاف دارم میزارم ...متاسفانه مادرشوهرم نمیزاره استراحت کنم هی کم شده هف ...

نگران نباش، چون ۳۰ به پایین مخصوصا ۲۵ به پایین خطر داره، پس نگران نباش ولی استراحت نکنی کمتر میشه دکترم گفت بخواب زیر پات بالش بذار بیاد بالا که فشار از دهانه رحم برداشته شه، مادر شوهرو ول کن

نگران نباش، چون ۳۰ به پایین مخصوصا ۲۵ به پایین خطر داره، پس نگران نباش ولی استراحت نکنی کمتر میشه دک ...

والا ک کلا سرپام اکثر وقتارو سرپامو خمو راست میشم هی ...موقع استراحتم کمی باهامو میدم ب دیوار ...

بچم چیزیش بشه پامیشم میرم کلا از زندگی شوهرم ...چون مادرش همه کارای خونه رو بمن انجام میده منم همینو ...

خدا نکنه ، ولی فقط استراحت کن و بگو دکتر گفته استراحت مطلق چهارتا هم بذار روش، شده ببرش دکتر و به دکترت بگو بهش بگه، شوخی بردار که نیست