2821
2789
عنوان

جهیزیه خونه

188 بازدید | 13 پست

سلام به نظرتون چه رنگی باشه مبل وکل دکوراسیدن خونه کاشی وکابینت وکمد همه سفید هستن ..اول سفید طوسی در نطر داشتم‌ولی جدیدا هرجا میبینم استفاده میکنن زده شدم از رنگ‌طوسی شما چه رنگی پیشنهاد میدین که همیشه هم تو بورس باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا شرکت ما یه جای خیلی شیک و بزرگه جدیدا بازسازی کردن باز همون سفید و طوسی کار کرد طراح داخلی هم اوردن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

البته خب خونه فرق داره 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نگا ب تاپیکات ان‌داختم استرس طبقه بالای مادرشوهرتو‌‌ داری.

باید بگم ک ۳ماه پیش منم مثل تو بودم و استرس داشتم ک چی میشه اینجا همه گفتن بده فلانه.نمیگم عالیه ولی خیلیییییییی بهتر از ماهی۳-۴ تومن اجاره هس.ما هیچ مشکلی با هم‌نداریم از اول عادت دادم هفته ای یکبار میرم شام در حد ۲-۳ ساعت. و تا الان ک میشه ۴ماه حتی یدونه مشکل هم نداشتیم بستگی ب رفتار خودت و شوهرت داره

سفید صورتی یا سفید یاسی یا سفید گل‌بهی اینارب نظرم رنگهای شادن.. من خودم ترکیب خونم کرم نسکافه ای روشن و قهوه ای هست فرشهام و مبلمان نسکافه ای روشن کابینت ها کرم قهوه ای و پرده هم والانش کرم و قهوه ای  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز