2777
2789
عنوان

مادر بدون درک

726 بازدید | 36 پست

شما با مادری که سر هر چیزی باهاتون درگیری داره ازشما بدش میاد و هر دقیقه نفرینتون میکنه و ابروتون رو پیش همه فامیلا برده و همه چیز زندگیتون رو به خواهر و برادر و اینا میگه چجوری برخورد میکنید؟هرچی تذکر میدم اصلا گوش نمیده بهم میگه روانی در حالی که خودش از من بدتره اصلا بی درکه نمیدونم چیکارش کنم  منتظرم فقط تنها باشم خودم رو بکشم دیگه نمیشکم🤦‍♀️

همین الان با مامانم داشتم بحث میکردم اینقدر زندگی دقیق منو شرح نده که چرا نیومدم فلان جا مهمونی دلیلش چیبوده

اب در هاون کوبیدن بود معمولا مامانا وقتی چیزیو نمیفهمن و گوش نمیکنن تو خودتم بکشی چیزی نمیشه🤦‍♀️😐 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان با مامانم داشتم بحث میکردم اینقدر زندگی دقیق منو شرح نده که چرا نیومدم فلان جا مهمونی دلیل ...

اصلا بی درکه فقط دوست دارم بمیرم از دستش هیچی حالیش نی

اصلا بی درکه فقط دوست دارم بمیرم از دستش هیچی حالیش نی

میگم که گاهی حس میکنن همه چی میدونن و واسه همین حرفمونو گوش نمیکنن  🤦‍♀️😐

اگه بدونی منم خیلی باهاش مشکل دارم خیلی زیاد از طرفی دوسشم دارم ولی دارم تحمل میکنم تا مستقل شم🤦‍♀️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

میگم که گاهی حس میکنن همه چی میدونن و واسه همین حرفمونو گوش نمیکنن  🤦‍♀️😐 اگه بدونی منم خیلی ...

فک میکنن خیلی دانا هستن حرف اینا حقه تا گیرم میدی شروع میکنه خودزنی و داد زدن با قسم وقرآن بدون دلیل آبرومو پیش همه برده فک میکنن من دیونم نمیدونم چقدر من بدبختم مشکل اعصاب داره بخدا کفریم از دستش 

من مشاور نیستم که کمک آنچنانی بتونم بهت بکنم ولی به نظرم تا باهم زندگی می‌کنید هرچی بیشتر برعکسش عمل کنی مادرت همین رفتار و ادامه میده. حداقل تو ظاهر یکم پابه پاش بیا تا کمتر اذیت بشی یعنی حالت طغیانگر نداشته باش. با زبون خوش و محبت کم کم سبکی که خودت میپسندی از زندگی رو بهش متوجه کن

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
من مشاور نیستم که کمک آنچنانی بتونم بهت بکنم ولی به نظرم تا باهم زندگی می‌کنید هرچی بیشتر برعکسش عمل ...

اصلا هیچ جوره کنار نمیشه باهاش اومد مشکل اعصاب داره هیچی رو درک نمیکنه حرف حرف خودشه بخدا دیونم کرده هر دقیقه ما باهم دعوا میکنیم

فک میکنن خیلی دانا هستن حرف اینا حقه تا گیرم میدی شروع میکنه خودزنی و داد زدن با قسم وقرآن بدون دلیل ...

اع حق تا یکم بیشتر باهاشون صحبت میکنی تو بحث کم میارن :/ نمیدونم چرا اینکارارو میکنن😂🤦‍♀️

نه ما برعکسیم همه فکر میکنن چقدر زندگی پرفکت و آرومی داریم نمیدونن همین مامانم که جلو همه مظلوم عالمه خونمونو تو شیشه کرده 💔

فک میکنن خیلی دانا هستن حرف اینا حقه تا گیرم میدی شروع میکنه خودزنی و داد زدن با قسم وقرآن بدون دلیل ...

ببین عزیزم شاید واقعا از نظر روحی یا اعصاب باید بررسی بشه. شاید نیاز دارویی هم داشتنه باشه. اگه دکتر باید بره ولی نره حاد تر میشه

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
من مشاور نیستم که کمک آنچنانی بتونم بهت بکنم ولی به نظرم تا باهم زندگی می‌کنید هرچی بیشتر برعکسش عمل ...

مامان من بازم حرف حرف خودشه همه روشارو برای مدت های طولانی امتحان کردم

الان به این نتیجه رسیدم هرچی میگه بی محلی کنم و بزارم حرفای خودشو بزنه تا خالی شه هرکار میگه بگم تو درست میگی تا مستقل شم🙂💔

اع حق تا یکم بیشتر باهاشون صحبت میکنی تو بحث کم میارن :/ نمیدونم چرا اینکارارو میکنن😂🤦‍♀️ نه ما ب ...

مامان منم مظلوم خودشو نشون میده انگار که همه تقصیرات دست منه اوم میگه حتما من وحشی که تو خونم

ببین عزیزم شاید واقعا از نظر روحی یا اعصاب باید بررسی بشه. شاید نیاز دارویی هم داشتنه باشه. اگه دکتر ...

کاش حرف آدمو گوش میکرد میرفت  حتی دکتر تشخیص داده ول متاسفانه گوش نمیده