2777
2789
عنوان

با خواهرم

397 بازدید | 35 پست

شریکیم سالن آرایشگری داریم چون کارتخوان به اسم اونه هرکس میاد پولو میریزن برای اون خواهرمم به من پولی نامیده بعد سه چهارماه میگه دادم وسایل خریدم با اینکه هیچی نمیخوره یا بهره در حد یه تومنه نه بیشتر توروخدا بگین چیکار کنم تو خونم دعواس شوهرم میگه پولتو چی میکنی چرا کار میکنی اصلا اگه پولی نمی‌بینی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درصدی کارکن ویک دفتربزارهرروزجلوی چشمش بنویس این مشتری فلان کارباهزینه ای که کارت کشیده هرهفته هم سهم خودتو بگیرازش باورکن منظم میشه کارتون ورابطه خواهری وکاریتون بهم نمیخوره

مگه میشه

بله عزیزم برین بانگ بگین حساب مشترک میخایم پول میاد به حساب جفتتون درضمن بحث کار جدا بحث خاهریم جدا با زبون خوب بگین بهتره پرینت بگیری فعلا تا حسابا قبل تصویه بشه

خب داره دزدی میکنه دیگه . جدا شو . یا هر روز صبح اس های واریزرو نگاه کنین

اس برای من نمیاد که تازه خیلی ها پول نقد میدم جلو چشمم برمیداره می‌زاره توکیفش منم روم نمیشه چیزی بگم

باید روت بشه بشین بهش بگو باید حساب کتابمونو بنویسیم

اخه خواهرم حوریه که زود قهر می‌کنه بخدا من بچه کوچیکمو ول میکنم میرم سرکار شوهرمم دعوام می‌کنه میگه من سرمایه کردم مگه خواهرت بخوره