مثلا خیلی وقتا شده راجع ب خونوادش و…دروغ بگه مثلا اونارو برسونه و… امروز من ساعت 11 بهش زنگ زدم جواب نداد بعدش ساعت 12:30 زنگ زدم دیدم اشغاله بعد یک ربع برداشت گفتم با کی حرف میزدی گف با فلانی ولی من فهمیدم الکی میگه و با مامانش حرف زده بعد 2دیقه اومد گف ببخشید با مامانم حرف زدم نخواستم ناراحت بشی که ب تو زنگ نزدم…حرصم از اینکه زنگ منو دیده و به من زنگ نزده…به نظرتون باهاش چیکا کنم؟
ببین خودتو ضعیف نشون دادی که فکر کرده اگه به تو بگه با مامانش صحبت میکنه تو ناراحت میشی
رو خودت کار کن
همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو میخونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن میده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب میشه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
من مشکلی با حرف زدنش ندارم ولی اینکه زنگ منو دیده و ج نداده این اعصابمو خرد میکنه
اونقدر ها مسئله مهمی نیست ،پیش اومده دیگه ،اگه برای هر رفتاری بخوای ازش حساب پس بگیری فقط ازت دور میشه ، جوری رفتار کن که ازت فراری نشه و ازت نترسه و به شما نزدیک بشه و خیالش ازمنطقی رفتار کردنت راحت باشه
نمیدونم ولی مثلا داداش خودم.. یبار داشت میرفت سر زمینش(زمین شالیکوبی داره) منم همراهش رفتم و با گوشیش عکس گرفتم.. ولی میدونم به زنداداشم نگفت .. عکسا رو هم برام فرستاد، بعدا رفتم گوشیش رو دیدم فهمیدم عکسای اون روز منو حذف کرده