2777
2789

میرم والیبال ..... اهنگ میزارم میرقصم    بلتد بلند بی توجه به غر های مامان بابام اهنگ های قدیمی میخونم😁😁میرم تو سایتا لباس میبینم .... میریم خونه خالم غیبت کنون😂😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

روانشناسا میگن بدترین نوع اعتیاد ، اعتباد به فکرای بد هست، دومینش اعتیاد به غذا و سومیش اعتیاد به مواد مخدر هست. ما کاهی اینقدر همیشه تو افکار بد غرق میشیم که معتادش میشیم و مغزمون دایم میخواد انجامش بده‌. باید بیاریش تو ضمیر خوداگاهت و مث ادم معتادی که میخواد مثلا سیگار بکشه و با خودش مقابله میکنه که انجامش نده، شما هم باید مدتی تلاش کنی تا وقتی اومد سراغت بگی نه،نمیخوام فکر کنم و ... و خودتو ذهنتو سریع سرگرم  ی کار دیگه کنی . مثلا در مورد ی مطلبی بری سرچ کنی، چه میدونم، اشپزی ، فضا، و اطلاعات عمومی و .. . تا این اعتیاد کمتر و کمتر بشه

روانشناسا میگن بدترین نوع اعتیاد ، اعتباد به فکرای بد هست، دومینش اعتیاد به غذا و سومیش اعتیاد به مو ...

دو روزه دارم میجنگم حس ارامش بیشتری دارم

واقعا افکار منفی سمه تو زندگی

دو روزه دارم میجنگم حس ارامش بیشتری دارم واقعا افکار منفی سمه تو زندگی

حتما موفق میشی 🌹 دیروز ی جمله شنیدم کن خیلی برام جالب بود همونطور که پا و دستمون در کنترل ما هستن، ذهن و فکر ما هم باید در کنترلمون باشن و اجازه ندیم هر چیزی واردش بشه