2777
2789
عنوان

پساری

3368 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کیا تو بارداریشون بجا سرکلاژ پساری گذاشتن یه سوال داشتم آیا پساریتون پایین هم میومد من یک هفته اس گذاشتم دیروز امده بود در واژنم به دکترم گفتم دوباره گذاشتش سرجاش اما گفت پایین هم بیاد مشکلی نیست یه طرفش بالاس اما خودم خیلی میترسم باز پایین بیاد کیا اینجوری بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر طول سرویکست خوبه فعلا

شما قبلا سقط داشتی یا زایمان زودرس؟ 

چون خیلی فرقه

اگه زایمان زودرس داشتی باید خیلی حواست به طول سرویکس باشه چون هرچی هفته میره بالاتر یهو طول سرویکس کم میشه 

ولی اکه سقط زیر ۱۲ هفته داشتی زیاد نگران نباش چون سقط شما ربطی به طول سرویکس نداشته

بعدش حالا که پسازی رو دوباره جا زدی 

نگران نباش

اگر دوباره تکرار شد به دکتر بگو سایز پساریت چند بوده 

چون استانداردش هامون شماره ۲ هست

اگر بزرگتر گذاشته بگو

عوضش کنه 

گور بابای ضرر ، من ۳ و هفتصد گرفتم دوماه پیش از مدل آمریکایی

انشالله که بسلامتی این مدت رو بگذرونی و نی‌نی سالم بیاد بغلت

استرس از خودت دور کن بیشتز به فکر راهکار باش 

خداروشکر طول سرویکست خوبه فعلا شما قبلا سقط داشتی یا زایمان زودرس؟  چون خیلی فرقه اگه زایمان ...

من یکی از سقط هام ۱۳ هفته بود بیشتر ازاین نه اما خب وقتی انگشت میبرم پساری خیلی کیپ هست تو واژنم اما نمیدونم از بالا چه اتفاقی می افته که میاد پایین موقع ادرار از بالا حرکات ریزی ازش حس میکنم من ۴۳۰۰ دادم دیگه نمیدونم دکترم دستمزدم گرفت یانه چون خودش برام سفارش داد 

من یکی از سقط هام ۱۳ هفته بود بیشتر ازاین نه اما خب وقتی انگشت میبرم پساری خیلی کیپ هست تو واژنم اما ...

اگه کیپه پس مشکلی نیست

یذره منم احساسش میکنم الان که شکمم بزرگتر شده و بچه سنگین تر بیشتر احساسش میکنم یه چیزی تو واژنمه در حالت ایستاده وقتی راه میرم به سمت دستشویی انگار با زور دهانه رحمم نگه داشته ،ادرارم خوب خالی نمیشه انگار همین پساری الان فشار میاره به مثانم

دو هفته میشه که این مشکلو پیدا کردم

ولی وقتی برمیگردم سرجام میخوابم دیگه اون احساس فشار و احساس پسازی برداشته میشه

خدا خودش رحم کنه انشالله برسیم به هفته ۳۷ هردومون

اگه کیپه پس مشکلی نیست یذره منم احساسش میکنم الان که شکمم بزرگتر شده و بچه سنگین تر بیشتر احساسش می ...

اره خدا به همون رحم کنه منکه دیگه طاقت اینکه اتفاقی بی افته ندارم من تازه ۲۰ هفته هستم تا میام برسم اخر از ترس میمیرم و زنده میشم ایشاالله شما هم این چند هفته رو به خوبی بگذرونید برا منم دعا کنید 

اره خدا به همون رحم کنه منکه دیگه طاقت اینکه اتفاقی بی افته ندارم من تازه ۲۰ هفته هستم تا میام برسم ...

سلام ببخشید شما علت سقطاتون چی بود؟ انشاالله که اینسری مشکلی نداشتین؟