sara7177b مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9577 عنوان خانوماییی ک جراحی. تنگی واژن. انجام دادن یا میدونن میشه بیاین ضروریه 536 بازدید | 30 پست امروز با دکتر صحبت کردم. گفت میتونی لیزر کنی ولی. فکر نمیکنم موثر باشه بنظرتون هزسنه جراحیش چقدر درمیاد اصلا کدوم دکتر برم تو تهران. چقد دوره نقاهت. داره میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 1402/04/05 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ooohgvcs عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2076 عزیزم من با یک خانم دکتر مشورت کردم گفت همخ دکتر ها اینو نمیگن ولی بعد عمل اکثر خانم ها حس جنسی شون کم میشه چون سلول های اون اطراف از بین میره تو لیوان کسی دریا نریز
sara7177b مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9577 عزیزم من با یک خانم دکتر مشورت کردم گفت همخ دکتر ها اینو نمیگن ولی بعد عمل اکثر خانم ها حس جنسی شون ... مرسی. عزیزم ب منم همچین چیزی نگفت میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 35063 عزیزم من با یک خانم دکتر مشورت کردم گفت همخ دکتر ها اینو نمیگن ولی بعد عمل اکثر خانم ها حس جنسی شون ... عمل لابیا پلاستی این مشکلو داره نه تنگی خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15940 لیزر موقتیهجلسه ای یک تومنهنقاحت ۳روزهجراحی شاید ۷-۸تومندائمیاما نقاحتی در حد زایمان طبیعی
sara7177b مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9577 چرا میخای تنگش کنی؟ بخاطر زایمان و بارداری میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 8704 یکی از اشناها عمل کرده بود چهارماه نزدیکی نذاشت بعدشم میگفت خیلی اذیت میشم چون حالت ارتجاعیشو از دست داده و لذت نمیبرد، در کل پشیمون بود به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
ooohgvcs عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2076 مرسی. عزیزم ب منم همچین چیزی نگفت علاوه بر اون خانم دکتر یک مشاور جنسی و خانواده بود همینو میگفت گفت بک خانمی بود عمل کرده بعد موقع رابطه فقط در داشته وهیچ حسی نداشته شوهرشم گفتم اگه میدونستم نمیزاشتم عمل کنی میگفت هیچ لذتی نمیبرن تو لیوان کسی دریا نریز
sara7177b مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 9577 لیزر موقتیه جلسه ای یک تومنه نقاحت ۳روزه جراحی شاید ۷-۸تومن دائمی اما نقاحتی در حد زایمان طب ... وای من رو ۴ تومن حساب کردم نمیخوام همسرمم بفهمه میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 35063 مرسی. عزیزم ب منم همچین چیزی نگفت من موقع زایمانم انجام دادم،از هزینه اش اطلاعی ندارم. خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 5996 من موقع زایمانم انجام دادم،از هزینه اش اطلاعی ندارم. بی حس شد دی؟ باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
ooohgvcs عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 2076 عمل لابیا پلاستی این مشکلو داره نه تنگی تنگی هم همینطوره تو لیوان کسی دریا نریز