هنسایه مون سر و صدا و دعوای وحشتناکی دارند مثلا ۷ صبح سا یک شب ، عاصی شدیم از دستشون، طبقه پایین من هستند و مستاحر ، یک سال و نیمه اینجان و با اینکه با صابخونه صحبت شده ترتیب اثر نمیده ، گویا کرایه بالاست و سر وقت پرداخت میکنند و راضیه، انگار اینا مشکل رواتی دلرند چون به هیچ وجه درب رو باز نمیکنند و میگن دو فرزند بیست ساله دارند که مریض عستند . سوسک ساختمون رو برداشته و بیشتر من تو خونه نیبینم و حساس عستم و نمیتونم آشمزی کنم، طبقه سه و چهار نمیبینند تو خونه شون، دیروز شکایت نوشتم از طرف خودم ، نمیدونم نتیجه میده یا نه! چون اصلا اسم مستجر طبقه اول رو نمیدونم
خدا به دردتون برسه حالا شانس اوردین مستاجرن و بلند میشن .من واحد روبه روییم واقعا عاصیم کرده .سر و صداشون زیاد نیست ولی یه پیرزن هست دم به دقیقه به بهانه های مختلف میاد دم در .در رو وا نمیکنم یکم کمتر شده ولی باز اذیت میکنه .اونروز در واحدشون باز گذاشته خوابیده وسط حال اومدم برم بیرون آدم معذب میشه سرمو بالا نیاوردم سریع دکمه آسانسور رو زدم بلند شده میگه کجا میری خبریه؟گفتم نه و جواب سر بالا دادم آخه تو رو سنه نه کجا میرم .عصر تا شوهرم از سر کار اومده گیرش آورده اره خانمت داشت میرفت بیرون نگران شدم جواب نداد!هر موقع برم بیرون سین جیم میکنه جواب نمیدم مخصوصا میره از همسرم میپرسه!از فضولی هاش خسته شدم دیگه!
خدا به دردتون برسه حالا شانس اوردین مستاجرن و بلند میشن .من واحد روبه روییم واقعا عاصیم کرده .سر و ص ...
همسایه بد ، عذابه
نمیدونی من اصلا آشپزی نمیتونم بکنم ، اون روز در قابلمه رو برداشتم دیدم سوسک روش مرده ، حالا کلی سم آوردم طعمه ، خمیر . ولی نیگن تا کل ساختمون و همسایه پاک نشه اینا نیان خونه ات ، گرفتار شدم
سم پاش اوند گفت تا کل ساختمون پاک نشه خونه شما هم میاد، باید پاکسازی کلی بشه ، بعد یکسال و نیم خانوم رو دیدم میگه خونه ام سه مدل سوسک دارم انقدر زیادن گرفتار شدم هنش حشره کش میزنم دخترم سر درد گرفته !!!!