2777
2789
عنوان

دوست منفی باف

118 بازدید | 4 پست

از این دوستان دارید که وقتی یه چیزی بهشون میگی حال آدم را از. منفی بافی پر می کنند نه نمیشه فلان یعنی تا حالا همچین کاری کرده نمیشه و... همیشه از جنبه منفی ماجرا نگاه میکنند 

چی کارشون کنم باهاشون حرف بزنی یجور نزنی یجور بعدم که میگی منفی بافی میگه دیدگاهم منطقی هست 

شما راهکار بدید ، واقعا حرفاش ذهنم را درگیر می‌کنه 

من داشتم پارسال رابطه‌م رو قطع کردم با اینکه هرروز هم الان دارم می‌بینمش و قطع ارتباط خیلی سخت بود. ولی واقعا از زندگی چندسال عقب افتادم. الان برگردم عقب همون ماه اول قطع ارتباط میکنم نمیدارم بشه چندسال

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا رو مخ هستن 

هیچ‌چیز مهم‌تر از خودت رو آسایشت نیست قطع ارتباط کن وگرنه هم تاثیر منفیش تو زندگی خودت میاد هم بعدا پشیمون میشی که چرا ارتباط داشتی. اینچور آدما خیلییی آدمو عقب میندازن 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.