2777
2789

من از دی پارسال دیگه نخوندم الان یک هفتس درسارو تند تند خوند (تستم نزدم)

امروز کنکور۹۵ رو زدم

درصدام اینجوری بود

علوم فنون۳۵

عربی اختصاصی۳۵

تاریخ جغرافیا ۴۲

جامعه شناسی ۴۳

فلسفه منطق(اینو اصلا نخوندم هرچی از پارسال یادم بود)۲۶٪

روانشناسی(اینم هنوز نخوندم)٪۶۸

ریاضی رو صفر میزنم 

اقتصادم نزدم هنوز ولی میدونم حدود۴۰٪

تا روز کنکور قصد دارم روانشناسی اقتصاد و جامعه رو ببرم بالا۷۰

بچها چطورن درصدام؟؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وای چقد عین منی

منم از دی پارسال دیگ نخوندم

چطوری خوندی تو یه هفته؟

از کتابای درسی یا درسنامه ها؟

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبن ولی در حد رشته های مثل فرهنگیان نیست

جهنم🤣روانشناسی زاهدانم بیارم راضیم

نیوردمم بازم جهنم🥲🫤

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وای چقد عین منی منم از دی پارسال دیگ نخوندم چطوری خوندی تو یه هفته؟ از کتابای درسی یا درسنامه ها؟

بعضی درسنامه

بعضی خود کتاب

روزی ی درسی خوندم سریع 🤣

بعضی درسنامه بعضی خود کتاب روزی ی درسی خوندم سریع 🤣

خوشبحالت بازم خیلیییی خوبه😂

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
خوشبحالت بازم خیلیییی خوبه😂

🤣