parvanakk مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 3262 عنوان پژمان بازغی خودش میدونه چقدر خوشکله اخه خیلی زیباست 577 بازدید | 26 پست ناراحتم چون مریضه انشالله خوب بشه انشالله براش اتفاق نیفته مهربان باش شاید فردایی نباشد 1402/04/05 | 10:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91721 دغدغت تو حلقم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
iheydar عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 3380 ان شاءالله سالم بمونه.فقط من حرص میخورم که بچه ها حرص این بازیگرا و زندگیشونو می خورن. بنظرم بازیگر رو در جایگاه خودش فقط یک بازیگر بدونیم نه بیشتر نه کمتر
نوشین209 عضویت: 1388/02/28 تعداد پست: 23136 چقدر از طلاقشون ناراحت شدم☹️ ععع جدا شدن ؟!الان بیماریش چیه؟ سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
تشکر2 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 5487 چیه مریضیش خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...
parvanakk مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 3262 چیه مریضیش؟ نمیدونم کبدش نمیدونم دقیق بستری بود تو بیمارستان مهربان باش شاید فردایی نباشد
تشکر2 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 5487 چقدر از طلاقشون ناراحت شدم☹️ طلاق چی شایعه خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...
parvanakk مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 3262 چقدر از طلاقشون ناراحت شدم☹️ این زنش چطوری ازش طلاق گرفت من بودم عمرن از این طلاق بگیرم 🤣 مهربان باش شاید فردایی نباشد
سامیارنفسمه عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3030 نمیدونم کبدش نمیدونم دقیق بستری بود تو بیمارستان یکم قلبش ناراحت بود خدایا دوستت دارم
parvanakk مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 3262 طلاق چی شایعه کی گفته شایعه مهربان باش شاید فردایی نباشد