2789
حتما چشم  اره تا بخابه گفت بیا پیشم خوب نیستم منم رفتم بغلش،تا خوابش گرفت

بمیرم براش 🖤به جرم دختر بودن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا با این پسره در ارتباط بوده؟از کحا میشناسن همو

هیچی باهم دوست بودن و حرف میزدن تو نون وایی اشنا شدن دوساله باهاشع بعد حرومزاده درامده و تهدید و اینا موندم به خدا

خب ببین مادرشوهرت چکار میکنه که شوهرت گوش به حرفش میده توام همونو انجام بده باور کن افسار مرد ها دست ...

ما از اول ازدواج همین بودیم شوهرم ب شدت سرد مراجع من این راهها رو رفتم بهترین آرایش ها رو انجام دادم ولی شوهرم هیچ بچه ننه س مادر شوهرم حتی کتکم زده 

ما از اول ازدواج همین بودیم شوهرم ب شدت سرد مراجع من این راهها رو رفتم بهترین آرایش ها رو انجام دادم ...

چرا طلاق نگرفتی پس 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
نه بابا شوهر داره  48سالشه

شوهر داره پس چرا با اون پسر در ارتباط بوده اونم با این سن و سال نمیفهمم واقعا 

کار مادرتون هم خیلی اشتباه بوده که با وجود شوهر ....

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
شوهر داره پس چرا با اون پسر در ارتباط بوده اونم با این سن و سال نمیفهمم واقعا  کار مادرتون هم ...

پدر من تا حد امکان محبت نکرده و حق داشته 

از این بگذریم یه پسر 28ساله هم به خواهرم و مامانم تجاوز کنه مهمه نه هالا خیانت مامانم 

روح خواهرم داغون شده مهمه فیلم پسره کصکش داره مهمه و میخواد پخش کنه 

پدر من تا حد امکان محبت نکرده و حق داشته  از این بگذریم یه پسر 28ساله هم به خواهرم و مامانم ...

خب عزیزم اگه خیانت نمیکرد این اتفاقا هم نمیفتاد براش خیانت همیشه آخرش دردسره 

جایی نیستم که بخام قضاوت کنم شاید منم بودم خطا میکردم ولی عقیدم اینه اگه آدم به جایی میرسه که تصمیم به خیانت میگیره بهتره اول جدا بشه بعد بره با کسی دیگه 

خب عزیزم اگه خیانت نمیکرد این اتفاقا هم نمیفتاد براش خیانت همیشه آخرش دردسره  جایی نیستم که بخ ...

شرایط جدا شدن نداریم منم از خدامه ولی تا 50سال زندگی کردیم اخرشم بریم 

نمیدونم این پسره لاشی از کجا پیداش شد مخ همه ی مارو زد

شرایط جدا شدن نداریم منم از خدامه ولی تا 50سال زندگی کردیم اخرشم بریم  نمیدونم این پسره لاشی ا ...

انشاالله خدا کمکتون کنه مشکلتون حل بشه