2789
زودتر شکایتش کنین حداقل جامعه از دست این آشغال نجات پیدا کنه 

اره 

دوست پسر خواهرم گفت شکایتت کنین تا دردسر درست نکرده

روحیات خواهرم ضربه ذیده همش،میترسه میره جایی میکع میترسم صدایی میاد میگه میترسم دلم میخواد ببینمش لهش،کنم تیکه پارش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره  دوست پسر خواهرم گفت شکایتت کنین تا دردسر درست نکرده روحیات خواهرم ضربه ذیده همش،میترسه م ...

حتما باید ببرین مشاوره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
هنر میکنی با افتخار هم جار میزنی واقعا خجالت داره خب ازش طلاق بگیر اگر همه چی بینتون تموم شده با همو ...

خیلی اذیت میشم مادر شوهرم واقعا تو مخه شوهرم بدون اجازه ش آب نمیخوره از رلم هم مطمئن نیستم

حتما باید ببرین مشاوره 

واقعا براش نگرانم دخول نبوده دست مالی بوده و تهدیذ ولی حیلی روش،اثر گذاشته 

مخ منم داشت میزد خدا دوستم داشته نرفته بدبخت بودم خدایا ممنونم 

واقعا براش نگرانم دخول نبوده دست مالی بوده و تهدیذ ولی حیلی روش،اثر گذاشته  مخ منم داشت میز ...

خداروشکر جلوتر نرفته خواهرت الان حال خیلی خرابی داره بیشتر مواظبش باشین 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
کجا رفتن باهاش که ب زور بهشون تجاوز کرده؟؟خونه یا تو ماشین

خواهر چند روز پیش رفته که با ماشین برسونش محل کارش و خبز نداشته مامانه مون رو بهش تجاوز کرده مامانم میگفت ما تا تهش میرفتیم و میفهمیدیم که کسیه نکفته  و خواهرمو تهدید و تجاوز کرده 

مادرمن رو خبر ندارم ولی برده خونه به دلیل حرف زدن و تهدید و تجاوز من فقط تجاوز نشدم

خیلی اذیت میشم مادر شوهرم واقعا تو مخه شوهرم بدون اجازه ش آب نمیخوره از رلم هم مطمئن نیستم

خب ببین مادرشوهرت چکار میکنه که شوهرت گوش به حرفش میده توام همونو انجام بده باور کن افسار مرد ها دست زن هاس فقط باید راهشو پیدا کنی ببین چکار کردی چحوری رفتار کردی که شوهرت ازت دور شده 

اگه اونم با یه دختر رل بزنه تو ناراحت نمیشی ؟ برای زندگیت تلاش کن یکم سیاست یکم محبت و احترام و توجه کم کم درست میشه 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"