2777
2789

بچها شوهرم اصلا غیرتی نمیشه بشه هم من از قیافش میفهمم ولی یجور وانمود میکنه واسش مهم نبوده 

حالا من واقعا دوست دارم روم حساس باشه یکم بفهمم اینو بنظرتون تحریکش کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن چونکه چن روز پیش تاپیک زده بود یه بنده خدای 

میگفت تحریکش کردم الان نمیذاره حتی با شوهر خواهرم حرف بزنم 

کلا بیرون میریم منو میپاد

همش گیر میده چرا اونطور نگا کردی 

چرا فلان حرف رو زدی ب فروشنده 

میگفت از اینکه تحریکش کردم خودمو ب این روز انداخت مثل سگ پشیمونم

ببینید دیگه اخلاق ایشون اونطوریه شما نباید یه کاری کنید که برا ایشون نااشنا باشه و گند بزنه ب همه چی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ولی وای تا دلت بخواد رل من 

یکی داشت پشت سرم راه میومد رفته بودیم مسافرت شهر اونا شماره میخواست منم با رلم بحث کردم فک کردم اون میره خونه دیگ همچین از دور بدو بدو امد زد دهن فک اون پسره رو اورد پایین ک کبود شد رفتم نزدیک جداشون کنم ک منو هول داد گفت ت دعوا مردونه دخالت نکن راستس ترسیدم ت اوج اعصبانیت منم بزنه ک با هم یه جورایی قهر بودیم

چقدر طرز فکرت قدیمیه عزیزم که غیرتی شدن رو ابراز علاقه میدونی 

من چندین ساله ازدواج کردم ولی شوهرم اصلا به حجاب و ... من کار نداره ولی همه میفهمن که خیلی دوستم داره از رفتارهاش و میگن همیشه بهم

تحریک نه! 

ولی فهمیدنش کار سختی نیست

اگر برای رفاه شما تلاش می‌کنه! این یعنی غیرت 

اگر ناراحتی شما راش مهمه! این یعنی غیرت 

اگر مراقبه اذیتتون نکنه! این یعنی غیرت 

اگر  رو رفتار آقایون باشما حساسه این یعنی غیرت 

اگر نحوه پوشش شما براش مهمه این یعنی غیرت نه روشنفکری 

نظر شخصی من بود!