2777
2789
عنوان

خانواده ما😑

178 بازدید | 4 پست

مثل اون خانواده توی اون سریال قدیمیه وضعیت سفیده😂

همه باهم قهرن

امشب مادر بزرگم زنگ زده بود میگفت میخوام اخر هفته مهمونی بگیرم یه فلانی (خالم) زنگ میزنم میگه چون فلانی (اون  یکی خالم) هست نمیام

به فلانی (پسرخالم) زنگ میزنم میگه چون فلانی (دخترخالم) هست نمیام

البته قهرا بیشتر از همین چهار نفرنا😬

دلم سوخت برای خودمون...ما هیچ وقت اینطوری نبودیم🤦🏽‍♀️

تا وقتی من نزدیکشون بودم رو مخشون راه میرفتم یکم حفظ ظاهر میکردیم مهمونی و دورهمی مدام میگرفتم فاصله ها کمتر شه اما تو این چند ماهه اوضاع شده مثل سابق😑

ده سالههههه یه دورهمی خانوادگی مثل ادم حسرتش مونده رو دلم😑

خانوادهای شماام اینطورین یا ما فقط انقدر ناسازگاریم😑😂؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بر ما اصلا مهمونی این طوری دیگه نداریم ،،،همه تک تک میرن ،قهر نیستن ولی اهل این دورهمی شلوغ هم نیستند ،،،بر عکس فامیل همسرم وای تند تند ب هر بهانه نوه نتیجه عروس  ها و دامادها همه دور هم،،مثلا این هفته عید قربان دعوتیم خیلی‌ خوبه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ما هم یک ساله خانوادمون داغون شده 

داداش بزرگم با داداش کوچیکم سر پول دعوا کردن 

چون من زیاد خونه داداش کوچیکه میرم 

داداش بزرگم با من هم قطع رابطه کرده 

داغون شدیم کلا هم ۴ تا بچه هستیم 

بیچاره مامانم همش فیلم تولد های سالهای گذشته رو نگاه می‌کنه گریه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر ما اصلا مهمونی این طوری دیگه نداریم ،،،همه تک تک میرن ،قهر نیستن ولی اهل این دورهمی شلوغ هم نیستن ...

ما همیشه پیش هم بودیم اخه

با خانواده مادریم

همیشههه کنار هم بودیم

ماهی یه بار سفر میرفتیم باهم

هرشب پیش هم بودیم

اصلا وحشتناک شدن همه...

یه سری حرمتا شکست که دیگه هیچی شبیه سابق نشد😩

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ما هم یک ساله خانوادمون داغون شده  داداش بزرگم با داداش کوچیکم سر پول دعوا کردن  چون من ...

عزیزممم🤍امیدوارم حل بشه

قشنگ درک میکنم مادرتو

خیلی حس بدیه...

همه خاطرهای قشنگت خراب میشن...