2777
2789
عنوان

چشم نظر

94 بازدید | 16 پست

مدتیه خیلی وسواسی شدم نسبت ب قضیه چشم زخم همش حس میکنم تا یکم گره میفته توکارام همش میگم چون فلانی اونروز فلان حرفوزد چشمم زده چکارکنم باورمو عوض کنم کسی راه حلی داره

نوچ

چون تا حدودی حقیقته

من پسرم بدون هیچ مشکلی مرد هیییییچ مشکلی ها… همه میگفتن چش خورد برادر خودم ۲۱ ساله کاملا سالم فوت شد کاملا یهویی داییم همینجور

دخترم هر وقت از بیرون میایم یا مهمونی مریضه

عوضش سعی کن خیلی از زندگیت نگی و خیلی بهش فکر نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمدا کارهایی که فک میکنی رو به اونایی که حس میکنی چش دارن بگو پ بعد اون کار رو حتما انجام بده به نتی ...

تو این راهو امتحان کردی؟ یجا رفتم ناخن بکارم دختره گفت خوشبحالت ب سلیقه نامزدت ناخن زدی الان یماهه حتی نشد بیاد ببینه ناخنامو

عمدا کارهایی که فک میکنی رو به اونایی که حس میکنی چش دارن بگو پ بعد اون کار رو حتما انجام بده به نتی ...

ینی خودت باعث چشم خوردنت بشی؟

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
اگر ترست بریزه و کارهایی که گفتی به اونا هر چیزی رو انجام بدی دیگه چشم نمیخوری 

والا نمیگی یسره دارن خوشبحالش میگن 

چ برسه بگی

کلا میگن خوشی تونو جار نزنین

والا نمیگی یسره دارن خوشبحالش میگن  چ برسه بگی کلا میگن خوشی تونو جار نزنین

متاسفانه افکاری که از بچگی کردن داخل ضمیر ناخوداگاهمون باعث این حرفا افکار شده . اون رضا گلزار چش نمیخوره ایلان ماسک نمیخوره ولش بیخیال 

آقا هستم
متاسفانه افکاری که از بچگی کردن داخل ضمیر ناخوداگاهمون باعث این حرفا افکار شده . اون رضا گلزار چش نم ...

اونا تو شهر کوچیک و عقب مونده زندگی نمیکنن

متاسفانه افکاری که از بچگی کردن داخل ضمیر ناخوداگاهمون باعث این حرفا افکار شده . اون رضا گلزار چش نم ...

منو چی میگی ناخنکاره تا فهمید برا نامزدم ناخن گذاشتم الان یماهه کار پیش میاد نیومده ببینه ناخنمو میخام برم درش بیارم ناخنو