2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر عزیزم

اگر شیر خوارن که شیر خشک ببر با پستونک و لباس اینا

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💚بچتون صحیح و سالم بیاد بغلتون.  

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

شیرخشک و پوشک تهیه کن

اگه میتونی بیشتر هزینه کنی چند تا کیف یا کلاه پسرونه بخر ببر، بچه ها با خرده ریز خوشحال میشن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

سلام

من یکی از هنرجوهام مثل شمانذر داشت

یه مقدار لباس و ایناخرید برد.

اونجا بهش گفته بودن هرموقع نذر اینجوری دارید بیاید بپرسید ببینید بچه ها چی نیاز دارن همونو تهیه کنید.

شماهم برید ببرسید

بسته به بودجتون تهیه کنید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
الان ببر،بعد دنیا اومدن بچه وقت نمیکنی اصلا

به نظرتون به مغازه که میخام بخرم بگم واسه خیریه میخام تخفیف میده آخه دستم خالیه نمیتونم زیاد وسیله بگیرم خجالت میکشم کم ببرم

سلام من یکی از هنرجوهام مثل شمانذر داشت یه مقدار لباس و ایناخرید برد. اونجا بهش گفته بودن هرموقع ...

ی چند دست لباس نوزادی هست یکمم میخام شیر خشک بگیرم زیاد نیست خودم خونه دارم شوهرم کارگر خجالت میکشم کم ببرم

حتما شیر خشک هم میگیرم خدا کنه دستم پول بیاد زیاد بگیرم 

ان شاءالله خدا برکت فراوان بندازه به پولتون

کارتون خیلی زیباس خدا خیرتون بده الهی

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
به نظرتون به مغازه که میخام بخرم بگم واسه خیریه میخام تخفیف میده آخه دستم خالیه نمیتونم زیاد وسیله ب ...

بگو واسه خیریه میبرم اگه شماهم خواستید کمکی کنید بدید ببرم..

نه اصلا خجالت نداره که کم ببری♥️

همین که میبری دمت گرم

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤