2777
2789

برای من پارک هیونگ شیک جذابه

قشمگ معلومه روش کراشم😐

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا به قیافه کسی گرایشی ندارم تا وقتی حرف بزنه بفهمم چجوریه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

شخصیت مرموز و ساکت 

و مثل تو ظاهر کلاسیک

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

از آدم‌های باهوش، کم حرف و تودار خوشم میاد و این‌که بیشتر تیپ‌های سنگین و مردونه می‌پسندم. فعلا همینا😁

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

تهیونگ باشه برات مهمه در اصل😐😂 حقیقتا شخصیت نامجون خیلی جذابه برام خیلی زیادددددددددد

: وقتی بایسم تهیونگه

وایی کاربری تو رو من واسه تاپیک اوپا گنگنام یادم رفته بود 😂💔

نامجون ته جذابیته

ظاهر ، پوست تیره ، صورت استخونی ، چشم پف دار یا بادومی 

لبای درشت 

شخصیتی ، فمنیست باشه  

ویژگی ، حیوون دوست و گیاهخوار باشه

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز