بارون۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 830 عنوان دکترنظری کرمانشاه 1951 بازدید | 7 پست دوستان کی پیش ایشون عمل بینی انجام داده؟کارش خوبه؟نوبت گرفتم واسه هفته بعد استرس دارم نکنه کارش بد باشهکلافه شدم از بس دنبال دکتر خوبم...هربارم منصرفم میکنن خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏 1402/04/04 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panizche عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 4395 نادر نظری؟؟کارش خوبه اما گوشتی جالب درنمیارهمن خودم پیش ندا جاسمی عمل کردم تقریبا راضیماما واقعا فصیحی بهتره خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
بارون۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 830 نادر نظری؟؟کارش خوبه اما گوشتی جالب درنمیاره من خودم پیش ندا جاسمی عمل کردم تقریبا راضیم اما واقعا ... من بینیم گوشتیه...خوش میگف گوشتی خوب درمیارم😅 خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
panizche عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 4395 من بینیم گوشتیه...خوش میگف گوشتی خوب درمیارم😅 برا دوست منو جالب درنیاورده حقیقتش اما درکل کارش خوبه یه چیزم بهت بگم ببین واقعا عمل بینی درصد زیادیش به شانسه بارها دیدم مثلا دونفرو یه دکتر عمل کرده یکی عالی یکی افتضاح انشالا برا شما عالی میشه خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
بارون۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 830 برا دوست منو جالب درنیاورده حقیقتش اما درکل کارش خوبه یه چیزم بهت بگم ببین واقعا عمل بینی درصد زیادی ... ممنون عزیزم.بخدا وسواسی شدمشایدم کنسلش کردم..پیش هوشیارعباسیم نوبت مشاوره گرفتم برا یه ماه دیگه...شاید همونم رفتم🤧 خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
بارون۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 830 عمل کردی شما؟ نتیجه چطور بود. والا عکس گرفتم و کاراشو کردم ولی منصرف شدم..شاید از حساسیت زیادمه😔رفتم از هوشیارعباسی نوبت مشاوره گرفتم.۴مرداد نوبت داد. خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
مجنونی عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 963 والا عکس گرفتم و کاراشو کردم ولی منصرف شدم..شاید از حساسیت زیادمه😔رفتم از هوشیارعباسی نوبت مشاوره گ ... سلام عزیزم شما بالاخره پیش کی عمل کزدید ؟الان راضی هستید؟