2777
2789
عنوان

کار آنلاین

84 بازدید | 12 پست

بچه ها برای تایپیست کار پیدا کردم تو یه پیج برای شروع باید ۱۵۰ واریز کنم که در حقوق اول یا دومی که دریافت میکنم این ۱۵۰ رو بهم برمیگردونند بنظرتون اعتماد کنم؟ 

این ۱۵۰ برای اطمینان پیدا کردن از منه که واقعا کار رو تا زمان مشخص انجام بدم

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الکیه،این کارو نکن،این چ کاریه ک تازه باید پولم بدی

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️

الکیه بابا 

دایی من ۵۰۰ زد به کارتشون بلاک کردن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یکی از کابر ها قبال توی این جور کاری رفته بود میگه پول رو بهش پس دادند ولی کارش اصلا دارمدش افتضاح بوده البته اون موسسه اش ممکنه فرق داشته باشه و پول شما رو برنگردونند 

جانم فدای رهبرم 
واقعا یعنی امکان نداره واقعی باشه؟؟

شرکت های دانش بنیان و اندیشه گستران حالت رقابتیه 

بری داخل باید برای هر فایل بازهم پول بدی تا کارتایپ بگیری بعد هم بازقرعه کشی میشه وبه اونی که سرعتی تره پول واریزمیشه

شرکت های دانش بنیان و اندیشه گستران حالت رقابتیه  بری داخل باید برای هر فایل بازهم پول بدی تا ...

نه همچین شرکتی نیست فایل صوتی رو تبدیل به متن میکنم

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
نه همچین شرکتی نیست فایل صوتی رو تبدیل به متن میکنم

خب برای دانلود فایل مگه نباید بازهم پول بدی؟🤔

اگه اینجوری نیس که اوکیه چون دانش بنیان برای دانلود هر فایل باز پول میگیره 

خب برای دانلود فایل مگه نباید بازهم پول بدی؟🤔 اگه اینجوری نیس که اوکیه چون دانش بنیان برای دانلود ...

نه میگم اعتماد کنم اخه همه میگن نه ؟ چند تا از واریزی پول و رضایت رو دیدم 

نه میگم اعتماد کنم اخه همه میگن نه ؟ چند تا از واریزی پول و رضایت رو دیدم 

واریزی پول ورضایت روکه میشه فیک هم درست کرد 

دیگه نمیدونم هرجور خودت میدونی 

چون من هرکارتایپی که دیدم واسه دانش بنیان بوده و درآمد کمی داشته که اصلا ارزش کارکردن نداشته

شاید این بابقیه فرق کنه