2777
2789
عنوان

بعد عروسی

223 بازدید | 18 پست

خانما من بعد اینکه عروسی کردم و رفتم سر خونه زندگیم

به نظرتون چیکار کنم؟

آشپزی که بلد نیستم 

امسال هم دیپلم گرفتم اگه بشه می‌خوام برم پیام نور

یا باشگاهی چیزی ، 

آدم تنبلی هم هستم 

اوضاع درسیم زیاد خوب نیست حوصلشو ندارم بخونم به نظرتون درس بخونم یا نه؟

مهارتی چیزی هم ندارم

راستی وقتی وارد زندگی مشترک شدین چه تغییراتی کردین؟

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامد همسرت خوبه؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چند وقت دیگ مادرشوهر و خواهر شوهرت تاپیک میزنن یه عروس داریم چرک از سر و روی زندگیش میباره بعد مدافعان عروس میپرن بهشون ک ن حتما افسردس یا بیکار نیست و شما غیبت میکنین و فلان🤣

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
درس بخون خیلی خوبه ، پیام نور زیاد سخت نیست کتاب بخون باشگاه برو  هفته ای ۳ جلسه برو باشگاه ب ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییتون 🌹

اشپزی یاد بگیر

ب مادرت بگو کنارت باشه

چند تا غذا درست کن

یا میگیری

توی یک ماه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چند وقت دیگ مادرشوهر و خواهر شوهرت تاپیک میزنن یه عروس داریم چرک از سر و روی زندگیش میباره بعد مد ...

حالا اینقدر هم تنبل نیستم فقط خودمو فشار نمیزارم

حالا اینقدر هم تنبل نیستم فقط خودمو فشار نمیزارم

من یسال از تو بزرگترم ولی کلی آشپزی بلدم برو تو سایتا دستور بگیر درست کن خودت عاشق آشپزی میشی عزیزم

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎