2777
2789
عنوان

دارم زجر میکشم

118 بازدید | 6 پست

دو روز ییش مادرشوهرم میخاست بیاد خونمون ک نیامد بعد هم دختر و پسراش خونش بودند بعدش فرداش با جاری آمدند سر بزنند اخه من حاله روحی ام بده ،  بماند ک جاری هم یه سوغاتی بچگونه آورده بود شعورش کمه یا خواهرشوهر فضولم زنگ زده بود حالم بپرسد میخاست بیاد خونمون من حالم  خیلی بد بود خون گریه میکردم از طرفی دلم نمیخاست بیاد خونمون اخه خیلی اذیتت میکنید قصدشم سر زد نبود تازه  نمیدونم چه فرقی دارد خب قوم ظالم شوهر همه میخاستند منو ببینید دلداری مزخرف  بگند چه فرقی دارد خونه مادرشوهر یا خونه خودم ! چون شوهرم سرکار بود به منم نگفت من جذام مریض جسمی نداشتم نگم از لحاظ روحی مشکل داشتم کورتاژ کردم واسه دفع بچمم ک تو شکمم مرده بود ، دفعه دومشون دفعه اول هم اعتراض کردم ولی نایده گرفتند 

این لهجه برا کجاس

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از خودم بدم میاد باید فراموشش کنم دلم کبابه اشکام تحت کنترل من نیستند دیگه ، از شوهرم بدم میاد فقط مسخره بازی در میارد انچنان خنده کرد با گوشی که من تا حالا ندیده بودم منم بهش گفتم سنگدل بی احساس به هی میگه شکمت چقدر بزرگ شده خب بچه توش بوده نمیفهمد چرا من دارم زجر میکشم از اینکه بشنود فلانی هم بچه اش سقط شده آروم میشد ولی من نمیشم خب هر کسی جای خودش دارد من باز بچه دار بشم خب اینم بچه من بوده ک مرده اس دارم دق میکنم