2777
2789

چرا اینطوری میشه؟چرا هیچی درست نمیشه؟چرا تو این سن کم باید قرص اعصاب و روان مصرف کنم چرا باید حرص درس و بخورم؟چرا نباید جوونی کنم؟چرا تواینجا همه چی انقدر سخت بدست میاد؟تا کی جوونی نکنم تاکی برای نیازهای عادی زندگیم باید بجنگم چرا باید سنجش دهنمونو صاف کنه هروز قانون جدید هروز استرس جدید چرا انقدر بدبختیم؟چرا باید از کشور خودم فراری باشم؟؟چرا جوووونی نمی کنیم چرا؟؟وقتی خودمو با کسی که تو غرب نشسته مقایسه میکنم که چقدر راحت درسشو میخونه وارد بهترین دانشگاه میشه درکنارش کار میکنه بورسیه داره بهترین امکانات زندگی و داره یک سال کار کنه ماشین شو میخره با حقوق یک ماهش میتونه بهترین مدل گوشیو دستش بگیره تو دوسال میتونه پول انچنانی پس انداز کنه و هزاران بار جلوتر از منه به این نتیجه میرسم چرا به دنیا اومدم چرا این زندگی و انتخاب کردم:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ما تو ایران زندگی میکنیم :)

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

زندگی هم سنام آرزوی منه

یه زندگی عادی

مامان باباشون کنارشونن

شرایط اینو دارن بخوان واسه کنکور بخونن

اگه شرایطش بود یه لحظرم از دست نمیدادم

اما حتی یه زندگی عادیم واسه من زیادی بود

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

تا کی؟

انقد بگو تا خالی شی

ادامه بدی

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤