سلام یکساله عقد کردم چند ماه پیش دیدیم تو چت شوهرم باکسیه کلی باهم بحث کردیم تا اینکه از هم جداشون کردم الان چند وقته تو بیمه کار میکنه محیط کارش اصلا بدرد نمیخوره البته واسه ایشون که اصلا جنبه نداره رفیقاش هرجور رسیدن خانما و آقا قاطی هستن متاسفانه تو عقدم ولی رابطه داشتیم بسیار شهوتی هستش همیشه سر رفت آمد کلی بحث میکردیم همیشه اسرار میکرد من برم اونجا ولی الان دوهفته پیشم نیومده حتی نمیگه بیام دنبالت حتی صحبت کردنش باهام سرد شده کلی بهش شک کردم برای اینکه بهش تهمت نزنم بعد دوهفته رفتم پیشش گوشیش رو نگاه کنم با کلی جنگ دعوا که گویشو بده دیدم کلی فیلم تو تلگرام از رابطه ها دیگران داره از چند نفر هم اصل گرفته بود ولی بهش پا ندادن کسی که انقد شهوتی میتونه دو هفته پیش زنش نیاد دیگه دارم دیوونه میشم با این فکرو خیالا به نظر شما کسی که همدوره سرد میشه نسبت بهت با کسی رابطه نداره هفته ۷ روزه ما ۵ روزش با همیم روز پنجشنبه همیشه میاد خونمون یا میاد دنبالم بهش زنگ زدم گفتم بیا اینجا گفت میخوام برم سرکار گفتم پنجشنبه زودت تعطیل میکنی گفت میخوام برم جای دیگه سرکار گفتم کجا گفت میخام ب م نظافت جای دیگه آبدارچی ولی حقوقش ۱۲ میلیونه گفتم منم باهات میام اونم قبول کرد هر چی تونست برام شرط گذاشت که نیام ولی همه رو قبول کردم همون شب بعد دوساعت زنگ زد گفت کنسل شده گفتم نمیشه باید بیای بریم من مطمئن شم هر کار کردم گفت ن کنسل شده خلاصه به هر دری زدم قبول نکرد که برم میگفت یک اپارتمانه روز بعد رفتم کلی چیز تو گوشیش دیدم زدم از خونشون بیرون حالا شما قضاوت کسی که اینجوریه میشه با کسی نباشه
قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی من خودم خیلی سختمه با مرد اینجوری،لطفا بیشتر فکر کن عزیزم،برین زیر سقف راه برگشت نداری البته داری ولی خیلی بهت سخت ترمیگذره
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
اصلا چرا باهاش عقد کردی؟ شناخت کافی کاش ازش پیدا میکردی از اول
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]