2777
2789

اولین بچمون و اولین نوه تو خانواده همسرم هست.همسرم پسر میخواست و میگف پسره.امروز رفتیم سونو گف دختره.همسرم قشنگ مشخص بود ناراحت شد.الان میخاستیم بخابیم روشو کرد اونور و خابید.درحالی ک اگ پسر بود قطعا از خود بیخود میشد و یه جا بند نبود.منم گریم گرفت گفتم دخترمم مثل خودم شانس نداره.نه منو دوست داری ن اونو.کاش هردومون بمیریم.اومدم هال خابیدم تنها.خیلی دلم گرفته.اولین بچمونه حقش نبود این وضعیت.چله سوره حجرات برداشته بود و هرشب میخوند.امشب نخوند...مطمئن شدم بخاطر پسر شدن بچه میخونده.واقعا چرا بعضیا اینقدر پسرپرستن.دلم بدجور شکست..لعنت بهت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایااا میشه دوساعت بسپاریش دست من ؟ 😑😑😑😑

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

دختر داشتن لیاقت میخاد 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

با کفگیر بزن تو دهنش و بگو جنسیت بچه دست توئه نه من 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤