برای اولین بار بهم گفت اگه نه بگی میرم جای دیگه انقد گریه کردم ینی چی آخه اگه یه روز اون چیز نباشه آ ...
ای خواهر، این مردا جنسشون خرابه هر کسی یجوری گرفتاره از دستشون. من اگه مستقل بودم هیچوقت ازدواج نمیکردم از همه ی مردا بدم میاد. میدونی شوهرم قبل ازدواج یجوری باهام رفتار میکرد که فکر میکردم فرشته س از اسمون اومده بخدا. فکر میکردم پاکترین ادم روی زمینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خیلی دلتنگشی و نمیاد سمتت خودتو به مریضی بزن اینجوری نگرانت میشه میاد سمتت اگه جواب نداد. نصف شد یهو تو خواب مثلا خوابی جیغ بزن بیدار شد بگو خواب بد دیدم بغلش کن مثلا ترسیدی اینجوری اشتی میکنید
آب بدم ینی ؟همیشه خدمت کردم الان میگم خودش برداره آخه آدم قهر بودنی هم خودش یه چی برنمیداره هم ...
خب شاید اینجوریمیخواد باهات حرف بزنه اشتی کنید. منم بعضی وقتا ک قهرم میخوام اشتی کنم به شوهرم میگم چای میخوام اب میخوام یا خوراکی میخوام. میبردی براش ته اب خوردنشو یه کوچولو میریختی روش بعد میخندیدی بهش اینا خیلی جوابه
عزیزم جاتو هیچوقت جدا نکن، اگه تند رفتی اینبارو کوتا بیا ولی دفه های بعد سعی کن دعوا نگیری، لابد اون ...
بابا این بار اصلا تقصیر من نبود که من خیلی وقته کوتا میام این شروع میکنه جدیدا منم جوابشو میدم دلم شکستنی هم ساکت میشم یه جوری میشم بغض میکنم ولی این چند مین باره جامو عوض کردم خب پیشش بخوابم میگه ناراحت نیس آخه همین الانم انگار نه انگار
بابا این بار اصلا تقصیر من نبود که من خیلی وقته کوتا میام این شروع میکنه جدیدا منم جوابشو میدم دلم ش ...
چرا از اول انقد جاتو عوض کردی گل جاتون تو اتاقه عوضش نکن. الانم میبینی نمیاد سمتت دیگه باهاش بحث نکن دعوا نکن خواست دعوا کنه توجه نکن بهش جوابشو نده. من خودم انقد سر هرچی باشوهرم دعوامیکنم از خودم و ازون خسته شدم