2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

راضیم  سال ۹۹ انجام دادم

وایییی جدی میگین؟؟؟؟

میشه از تجربه تون بکین؟

من مجردم و لابیام بزرگه انقدر ک همیشه بعد از پریودم تا دو هفته درگیر تورم و عفونت میشم . واقعل هم اعتماد ب نفس ندارم ازدواج کنم و خواستگارامو رد میکنم هم اینکه مشکل عفونتم کلافه م کرده . و اینکه خیلی میترسم بعد از عمل خیلی اذیت بشم😔😔😔😔

ختنه کلا کلیتوریسو میبرن لابیا پلاستی لابیاهارو کوتاه میکنن فقط

میدونم تقریبا همونه و به نظرم اصلا لازم نیست خانم ها انجامش بدن ! برای چی تیک تیکه میکنن بدنشون‌ رو ؟ این واقعا جنایته ! مگر اینکه طرف لابیا هاش خیلی بزرگ باشه دکتر بگه و اذیتش کنه وگرنه به نظرم هر کس انجام بده فقط یه آدم تحت تاثیره و اصلا برای خودش ارزش قائل نیست ! 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
وایییی جدی میگین؟؟؟؟ میشه از تجربه تون بکین؟ من مجردم و لابیام بزرگه انقدر ک همیشه بعد از پریودم ت ...

با لیزره

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ببخشید برای شما هم بزرگه یا فقط دوست دارین زیباتر بشه؟

من چون زایمان طبیعی داشتم احساس میکنم از فرم افتاده،بعد با خاله ام دکتره مشورت کردم گفت ۶ ماه از زایمانت که گذشت بیا برات انجام بدم 

بنظر خودم بعد زایمان با قبلش فرق کرده دیگه 

ختنه کلا کلیتوریسو میبرن لابیا پلاستی لابیاهارو کوتاه میکنن فقط

وگرنه چرا آدم باید به خاطر زیبایی خودش رو اینطور کنه ؟ باز عمل صورت و غیره قابل تحمل تره ولی لابیا پلاسی ؟! اصلا ! اونقدر گفتن زن ها باید زیبا باشن که حتی حاضرن مثانه رو هم ببرن و بندازم دور به خاطر زیبایی ! در حالی که مردا ذره ای تغییر به وجود نمیارن تو خودشون ، فقط به ما میگن ، حتی نمیزارن زن ها اختیار اندام های داخل شلوارشون رو داشته باشن ! 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ...