2777
2789
عنوان

بلو .بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 14183 بازدید | 104 پست
خواهش میکنم،خواستم اطلاع بدم فقط🌹

سلام عزیزم 

من امروز ی گلی کد معرفمو زد و هنوز فعال بود 

ی نفر مونده تا کارتم مشکی بشه اگر هنوز نزدی بزن 

اعتبار داره شاید اون سری اشتباه زده بودی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بسلامتی مبارکت باشه

سلام عزیزم.

شرایط وام گرفتن از بلو, بانک چطوریه؟؟چند درصد؟بعد ضامن و چک و سفته چی؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
بسلامتی مبارکت باشه

اگه امروز حساب باز کنم و سه تومن توش بریزم بدون برداشت، بعداز چند ماه و چقد وام میده؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
اینو تو یه تاپیک خوندم راسته؟؟؟؟

من عزیزم وام گرفتم  خیلی راحت و بی درد سر 

اعتیار سنجی میکنه برنامه اگر بدهکار بانکی باشی معلومه ک وام نمیده 

ما و چندین نفر راحت وام گرفتیم

اینو تو یه تاپیک خوندم راسته؟؟؟؟

سلام عزیزمببین شما حساب ک باز میکنی اگر با برنامه کار کنی معدل میگیره اگر کار نکنی همون سه تومن ک بزاری بعد سه ماه سه تومن وام میگیری با بازپرداخت شش ماهه سود بیست و سه درصد ضامن و سفته هم نمیخاد اما اعتبار سنجی انجام میشه 

اگر ده تومن میخای وام 

باید حدود ده تومن تو حسابت باشه یا موجودست زیر سه تومن نیاد و باحسابت کار کنی 

من خودم از 22 تا سه تومن پول تو حسابم بوده بعد سه ماه 9500 ولم گرفتم شش ماهه ماهی 1500 حدودا قسطش هس

سلام عزیزمببین شما حساب ک باز میکنی اگر با برنامه کار کنی معدل میگیره اگر کار نکنی همون سه تومن ک بز ...

ممنون عزیزم ، امروز حساب باز کردم کد معرف شما رو هم زدم.

9500 وام گرفتی با کارمزد چند درصد؟

سلام عزیزمببین شما حساب ک باز میکنی اگر با برنامه کار کنی معدل میگیره اگر کار نکنی همون سه تومن ک بز ...

۹۵۰۰ وام با کارمزد ۲۳درصد حدودا میشه ۱۲ تومن، ولی شما گفتی ۶ تا قسط ۱۵۰۰ که میشه ۹ میلیون..

راستی کد معرف من چیه؟کدوم قسمته؟

بعد هم چطوری وام بدون ضامن و سفته میدن ، رو چه حسابی؟؟

آیا پولمون توی حساب بلوکه میشه تا پایان قسط ها؟؟

راستی کد معرف من چیه؟کدوم قسمته؟ بعد هم چطوری وام بدون ضامن و سفته میدن ، رو چه حسابی؟؟ آیا پولمون ...

ببین تو برنامه زده ک وام 23% هس و قسطا هم 1580 هس حدودا ی چیزی حدود500 تومن کارمزد مامه هس ناچیزه 

حالا شما حساب کردی ای مبلغ نشده پس کارمزدش کمتر احتمالابعد ممنون ک کد منو زدی انشالله از برنامه استفاده کنی چون باکس بندی و بودجه بندی داره کارتاشم خیلی خوشگل و خوشرنگن 

انشالله ک برا شما هم برنامه کاربردی باشه 

این برنامه اپلیکیشن بانک هس 

شما اگر قسط ندی بعنوان بدهکار بانکی شناخته میشی و دیگه هیچ جا نمیتونی وام بگیری ب سیستم بانک وصله و تمام اطلاعاتت داخلشه 

ضامن سفته هیچی نمیخاد پول خودتم بلوکه نمیشه 

بعد از مدتی ک باهاش کار کردی بر اساس میانگین حسابت وام رو بهت میده ک انی میتونی کارت ب کارت کنی و نقد برداری یا کارت بکشی خرج کنی 

تو اینترنتم سرچ کنی بل و بانک میتونی کامل درموردش تحقیق کنی عزیزم 

سوالی هم داشتی باز بپرس

ببین تو برنامه زده ک وام 23% هس و قسطا هم 1580 هس حدودا ی چیزی حدود500 تومن کارمزد مامه هس ناچیزه&nb ...

ممنون 🌹🌹

فقط اینکه کد معرف من همون نام کاربری هس که خودم انتخاب کردم یا نه؟

ممنون 🌹🌹 فقط اینکه کد معرف من همون نام کاربری هس که خودم انتخاب کردم یا نه؟

اها ببخشید اینو یادم رفت بهتون بگم 

کد معرف تو ق🥰مت اخر برنامه  ک ی شکل ادمک کشیده وارد میشید نوشته دعوت دوستان اونجا کد معرف خودتون هس 

تا ده نفر میتونید دعوت کنید هر نفر 30 تومن میاد ب حسابتون 🥰

اها ببخشید اینو یادم رفت بهتون بگم  کد معرف تو ق🥰مت اخر برنامه  ک ی شکل ادمک کشیده وارد ...

😘💕🙏