2777
2789
عنوان

ترس از شب

155 بازدید | 17 پست

دوستان این افکارمن نشونه چ بیماری میتونه باشه؟

یهو حس میکنم همه چیزایی ک روبرومه کل زندگیم یه خوابه حس میکنم واقعیت نداره..یهو خودمو نمیشناسم حس میکنم اصلا وجود ندارم

یهو تصویر مرگ خانوادم تو ذهنم خود به خود تجسم میشه

ترس از دست دادن خانوادمو دارم

خابای ترسناک میبینم

از شب میترسم

ینی شب ک میشه همش ترس و ترس و ترس

هرچی حس بد و وحشتناک تو دنیاس شبا میاد سراغم از شب میترسم 

چرا؟؟😥😢

سودای بدنت خیلی بالاست

باید سودازدایی کنی

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه حس میکنی واقعیت نداره علامتیه که بهش میگن مسخ واقعیت که از علایم اضطرابه...اگر با تپش قلب و ترس از مردن و ... علایم بدنی سراغت میاد حمله اضطرابه...شب ها معمولا بیشتره...سرت گرم کن...صدای تلویزیون بیشتر کن یا رادیو یا آهنگ بزار تو گوشت که صداش از مغزت بیشتر باشه...درگیرش نشو...باهاش مقابله نکن و گرنه موندگار میشه...بزار رد شه بره ...اخیرا اتفاقی افتاده؟؟

جالبه  می‌دونی چطوری؟!

میرید به یک دکتر طب سنتی خوب مراجعه میکنید و رژیم سودازدایی بهتون میدن تا ۴۰ روز، بعضیا هم بعدش فصد میکنن که عالی میشه

وقتی سودای مغز بالا باشه افکار منفی زیاد میشه که خود همین ممکنه در اینده تبدیل به الزایمر هم بشه

پیشنهاد میشه سرتون رو هم حجامت کنید ،خیلی سادست

البته یکماه قبلش باید حجامت عام کرده باشید

اینهارو دکتر طب سنتی خودش بهتون میگه و دستورشو میده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

چجوری؟ 

میرید به یک دکتر طب سنتی خوب مراجعه میکنید و رژیم سودازدایی بهتون میدن تا ۴۰ روز، بعضیا هم بعدش فصد میکنن که عالی میشه

وقتی سودای مغز بالا باشه افکار منفی زیاد میشه که خود همین ممکنه در اینده تبدیل به الزایمر هم بشه

پیشنهاد میشه سرتون رو هم حجامت کنید ،خیلی سادست

البته یکماه قبلش باید حجامت عام کرده باشید

اینهارو دکتر طب سنتی خودش بهتون میگه و دستورشو میده

اینکه حس میکنی واقعیت نداره علامتیه که بهش میگن مسخ واقعیت که از علایم اضطرابه...اگر با تپش قلب و تر ...

یعنی میشه این جملات اضطراب رو بدون دارو از سرشون راحت شد ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اینکه حس میکنی واقعیت نداره علامتیه که بهش میگن مسخ واقعیت که از علایم اضطرابه...اگر با تپش قلب و تر ...

اره اتفاقا پانیک هم دارم..شبا خیلی بدتر میشم..برم روانشناس یا دکتر طب اسلامی