2777
2789
عنوان

بابام...🥺

206 بازدید | 9 پست

پدرم فشار خونشون بالاست رژیم غذایی خوبی رو استفاده کردید یا دیدید و جواب داده ممنون میشم بهم بگین 

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️

یه حبه سیر رو درسته صبح به صبح با اب قورت بده ببینه فشارش تغییر میکنه؟اگه اره که ادامه یده .رو خیلیا جوابه 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من فشارش همیشه بالای ۱۵ هست 🥺 

از بس فکر و خیال کردم دیگه نا ندارم 🥺 

کاش همه درداش بیاد واسه من ولی همیشه بخنده 🥲❤️

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
قرص مگه نداره

هییی خواهر

روزی چهار مشت قرص میخوره 🥲 

فشار خون داره 

قلبش ضخیم شده دیگه خوب کار نمیکنه 

تو کبد و کلیه و روده غده داره  

پاهاش نای راه رفتن نداره 

آسم داره

بدنش ویتامین جذب نمی‌کنه و.............

همه اینارو داره و هنوز ۵۰ سالش نشده🥺💔 

بمیرم براش

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
سیگاری هستن؟ 

نه اصلا اهل این چیزا نیست 

بابای من فشارش همیشه بالای ۱۵ هست 🥺  از بس فکر و خیال کردم دیگه نا ندارم 🥺  کاش همه در ...

آخ که گفتی... به خدا وفتی ازم دورن بیشتر نگران میشم

خیلی وقتا تو یه قدمی آرزوهام خدا‌ قرارم میده!خیلی وقتا خدا یه چیزیو میزاره کف دستم و بعد سریع برش میداره...🥀نمیدونم حکمتی داره یا تقاص گناهانمه؟...🥀 چندسالی هست سخت در حسرت آرزوهامم...🥀ازت میخوام لطفا...برام دعا کنی تا به خواسته ها و آرزوهام برسم...🦋✨️
هییی خواهر روزی چهار مشت قرص میخوره 🥲  فشار خون داره  قلبش ضخیم شده دیگه خوب کار نمیکن ...

خدا برات نگهشون داره عزیزم خیلی خیلی مراقبشون باش