2821
2789
عنوان

رسپی نوودل

100 بازدید | 13 پست

یه رسمی نودل خوشمزههه

دوتا نودل

یه الی دو قاشق رب گوجه 

نصف تخم مرغ

خب اول یکم کره یا روغن میریزید رب گوجه رو تفت میدید برای هر نودل یه لیوان آب میریزیم  و چاشنی نودل رو اضافه میکنیم وقتی به قل قل افتاد نودل هارو میریزیم وقتی سسش خیلی کم و غلیظ شد تخم مرغو میزنیم...خیلی خوبهه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نوش جان🤗

امتحان میکنم چشم 

من توش گوشت چرخ کرده همونا ک توی  ماکارونی میریزیم رو میریزم با پیاز داغ تفت میدم خوش مزه میشه 

گاهی هم جعفری خورد میکنم میریزم داخلش با قارچ 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

مرسی منکه ساده شو دوس ندارم یه بارم اینجوریشو امتحان میکنم ولی بهتر نیس تخم مرغ رو جدا سرخ کنیم بعد اضافه کنیم؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مرسی منکه ساده شو دوس ندارم یه بارم اینجوریشو امتحان میکنم ولی بهتر نیس تخم مرغ رو جدا سرخ کنیم بعد ...

نه باهاش بپزه من بیشتر دوس دارم فقط تخم مرغ هم بزنید که قاتی شه

نه باهاش بپزه من بیشتر دوس دارم فقط تخم مرغ هم بزنید که قاتی شه

مرسی گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مرسی گلم

سلام خوبین😅

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
سلام بروی ماهت مرسی ت خوبی؟

قربونت منم خوبم 🌝سلام کردم چون هم استانیمی شوهرتم دقیقا هم استانی عشقمه .تو ذهنم مونده بودی . امیدوارم حالت خوب باش و خوش و خرم باشی فقط همین 🤍

قربونت منم خوبم 🌝سلام کردم چون هم استانیمی شوهرتم دقیقا هم استانی عشقمه .تو ذهنم مونده بودی . امیدو ...

ای جان یادم اومد 😍مررسی عزیزم دلت شاد باشه همیشه 

2823
2791
2779
2792