2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم باردار باشم...

183 بازدید | 14 پست

زیره دلم تیر میکشه، کمرم درد بر میداره، اشتهام زیاد شده و ترشح دارم ببخشید البته، یعنی میشه منم مامان بشم

😭😭😭💔❤️❤️❤️

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز از پري گذشته 

عزیزم من 4 خردا پری شدم، 19 خرداد نزدیکی، با امروز شده یکماه از پری تا پاکی، ماهای قبل هم سره موعد میشدم. خیلی وقت بود ترشح نداشتم و برای ناباروری اقدام میکردم ولی خوب از پارسال تا حالا دیگه دوا دکتر نکردم، خیلی وقتم بود نزدیکی نداشتیم، پریودمم 5روزه است

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
انشالله که هستی حس خوبی از تاپیکت گرفتم

ممنون معربونم، حاجتت روا، دعا کن برام 12ساله منتظرم

انشالله بارداري بي بي نزن فردا صبح برو ازمايش 

جمعه بی بی زدم اما صبحانه خورده بودم، نی نی سایتیا گفتن زوده و باید ده روز بگذره

بي بي منم منفي بود اخه 😂😂😂ولي ازمايش مثبت ٢ روز بعد از تأخيري ٥٥٦

ااا جدی خدا رو شکر، شما که خدایی نکرده مشکل نداشتید، من اخرین بار دوسال پیش ازمایش دادم، تا ازمایش دادمهمون لحظه پریود شدم و جواب منفی، یعنی دیگه بعده اون هیچوقت ازمایش ندادم، میترسم، باز صبر میکنم تا ده خرداد، من دی ماه پارسال یه عمل هیستروسکپی پولیپ هم داشتم اما خوب بعدش زیاد نزدیکی نداشتیم الانم زیره دلم درد مثل پریود دارم

نه خانمي مشگلي نداشتم ولي اي يو اي تعيين جنسيت كردم يك دختر دارم و الان هم دومي باردارم نميدونم ني ن ...

ای جون دلم، الهی شکر، بحق این اذان امیدوارم هر چی هست سالم باشه و جنسیت همونی باشه که میخایید، سایتون مستدام خدا حفظشون کنه براتون عزیزدلم، برای منم دعا کنید، امیدوارم این نشونه هایی که دارم نشون از خبر خوش باشه

انشالله به حق اين اذان اين ماه مادر شدي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ممنون از دعای خوبت، حاجتت روا❤️😘😍😍