2777
2789
عنوان

چشم زخم

96 بازدید | 9 پست

بعضیا باور ندارن ولی بعضیا واقعا چشمشون سنگ رو میترکونه،تاحالا تجربشو داشتین؟تعریف کنید

من یه زن عمو دارم چشاش ب معنی واقعی ادم میکشه،وسایل خونمونو عوض کردیم این فهمیدپاشد اومد خونه ما(خونه عموم کنارخونه ماست)

مرده اومد داشت هود رو نصب میکرد دیگه اخراش بود ک کارش تموم شه این هی نشست نگا کرد دور خونه آه کشید همینکه پاشو از در گذاشت بیرون و رفت هود ب اون بزرگی نمیدونم چیشد از لای کابینت کنده شد افتاد کف اشپزخونه خورد رو دست مرده دوتا ناخنش ترکید:/مث چی خون ازش میرفت

مرده گف این زنه کی بود چه چشای شوری داشت😑

این زن عموم تو کل فامیل معروفه،خونه داداشمو سفید میکردیم اومد وایساد مرده رو نگاه میکرد زل زده بود ب مرده،یهو چهارپایه زنجیرش ترکید و مرد ب اون گنده ای ا بالا نقش زمین شد

یبار دیگم پسرعمم میگف تو خیابون منو دیده ی ده دیقه بعدش ی ماشین زد بهش تصادف کرد😑

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

اینم روایات چشم زخم

امام صادق علیه السلام می‌فرمایند:“چشم‌زخم حق است، مرد را وارد قبر می‌کند و شتر را وارد دیگ می‌کند.”

در روایتی آمده است: “اگر قبرها باز شود خواهید دید که بیشتر مرده‌ها به خاطر چشم زخم است.”
با توجه به این روایت اثر چشم‌زخمها باقی خواهد ماند حتی در خاک.

در روایت دیگری آمده:“چشم‌زخم حق است و قله کوه را از جا می‌کند.”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل منزل وان یکاد نصب کنید,وقتی بیرون منزل تشریف میبرید وان یکاد بخونید,این یه واقعیته کاریش نمیشه کرد,از نظر علمی هم ثابت شده

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خوب تو که میدونی اینطوریه تا تو خونس تند تند و آن یکاد بخون زیر لبی بعد رفتنش و قبل اومدنش هم سپند د ...

هرکاری فکرشو بکنی کردیم

من نمیدونم چرااینطوریه

زندگی خودش و بچهاشم بهتر از ماست ولی خصلتش حسود و چشم شوره

داخل منزل وان یکاد نصب کنید,وقتی بیرون منزل تشریف میبرید وان یکاد بخونید,این یه واقعیته کاریش نمیشه ...

اره باید نصب کنیم ممنون از راهنماییتون

هرکاری فکرشو بکنی کردیم من نمیدونم چرااینطوریه زندگی خودش و بچهاشم بهتر از ماست ولی خصلتش حسود و چ ...

معموما آدمای حسود چشم شورن، من که هرچی آدم حسود اطرافم بود باهاش قطع ارتباط کردم اعصابم راحت تره

😍

🔴آیا چشم زخم (چشم زدن) واقعا اثر دارد؟👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️

✅علم امروز ثابت کرده که در بعضي از چشم ها اثر مخصوصي است که وقتي از روي اعجاب به چيزي بنگرند، ممکن است آن را از بين ببرد و يا معيوب کنند و يا بيمار نمايد و ...

🌹 رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید:

«چشم زخم حق است و قله کوه را پایین می آورد»

🌸همچنین در حدیث دیگری می فرمایند:

«همانا چشم زخم انسان را داخل قبر و شتر را وارد دیگ می کند».

🌹امیر المؤمنین علی علیه السلام می فرمایند:

»چشم زخم حق است و توسل به دعا برای دفع آن نیز حق است«

🌺امام صادق علیه السلام می فرماید:

اگر قبور را بشکافید، خواهید دید که بیش تر مردگان بر اثر چشم زخم از دنیا رفته اند، زیرا چشم زخم حق است.

☘محدث خبیر مرحوم علامه مجلسی (ره) در بیان رفع چشم زخم، روایتی از امام صادق (علیه السلام) در دفع چشم زخم بیان می کند که حضرت فرمود:

🔴 کسی که می ترسد چشم او در کسی یا چشم کسی در او تأثیر کند سه مرتبه بگوید: «ما شاء الله لا قوه الا بالله العلی العظیم».

🔴و یا فرمود: سوره قل اعوذ برب الناس و قل اعوذ برب الفلق بخواند و در روایت دیگری سوره حمد و توحید اضافه شد.

💥چشم زخم لازم نیست از دشمن باشد. گاهى دوست از دوست خودش به خاطر داشتن کمالى تعجب میکند و لذا در حدیث داریم که:

🌟اگر از دوست خود چیزى دیدید که تعجب کردید، خدا را یاد کنید

تا بلاى چشم زخم دفع شود و چه بسیارند کسانى که به وسیله چشم زخم هلاک شده و جان داده ‏اند...

✨✳️✨✳️✨✳️✨✳️✨✳️✨✳️

منابع📚

نهج البلاغه، حکمت ۴۰۰٫

بحارالانوار، ج۶۰، ص۲۵۰٫

حلیه المتقین، علامه مجلسی، ص ۳۱۹

🔴آیا چشم زخم (چشم زدن) واقعا اثر دارد؟👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️ ✅علم امروز ثاب ...

ممنون عزیزم