2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

163 بازدید | 14 پست

سلام کسایی که زایمان طبیعی داشتید 

بعد ک برش و بخیه خوردید چطوری ازش مراقبت کردید ک زودجوش بخوره و عفونت نکنه

تاچندروز درد داشت دردش چقدره 

محیط مرطوبه اذیت نبودید

موقع نشستن بلند شدن یا راه رفتن حسش نمیکردید ک بخاد پاره بشه اذیت نبودید بابت بخیه ها؟

حس پاره شدن این نداری ولی برا من تا دو ماه درد میکرد جوری ک گفتم شاید بخیه ها باز شده اینقدر درد میکنه

بدن هر کس متفاوت عزیزم

بعدش ب منم ی سرم شستشو دادن با بتادین مخلوط بود بعد هر دستشویی با اون میشستم

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخیه هامو خیلی بد زدن...نمیتونستم بشینم.درازکش ب بچه شیر میدادم.اخرشم نگو بخیه ها چنتاش در رفتن و متوجه نشده بودم بعدها ک بخاطر عفونت رفتم معاینه دکتر گفت پارگی داری😑🤦‍♀️اگ مامای همراه داری بگو برات بخیه زیبایی بزنه .من تو بیمارستان دولتی بودم نمیدونم کارآموز بودن چ خری بودن هرنیم ساعت ی بخیه میزد بدو بدو میرفت ب دکتره میگف بیا ببین چطور شد.زایمانم یه طرف بخیه ها یه طرف خیلی بد شدن هنوزم جاشو فشار بدم تیرمیکشه.خدا تواین یکی زایمانم ب دادم برسه.دستشویی هم ک ایستاده میرفتم کلن😐😐😐😐😐😢

بخیه هامو خیلی بد زدن...نمیتونستم بشینم.درازکش ب بچه شیر میدادم.اخرشم نگو بخیه ها چنتاش در رفتن و مت ...

ماماهمراه کل تایم زایمان هست؟

انگارگفتن سربچه ک بیاد ماماهمراه دیگه میره

بهش بگم درست بخیه میزنه؟

من خیلی میترسم

ماماهمراه کل تایم زایمان هست؟ انگارگفتن سربچه ک بیاد ماماهمراه دیگه میره بهش بگم درست بخیه میزنه؟ ...

من تا حالا نداشتم مامای همراه.ولی همینجا بود فک کنم گفته بودن ب مامای همراهشون ک براشون بخیه بزنه.اگ میخای مامای همراه بگیری قبلش اینارو بهش بگو قبلشم راجبش تحقیق کن بعضیا بی مسئولیتن.

من تا حالا نداشتم مامای همراه.ولی همینجا بود فک کنم گفته بودن ب مامای همراهشون ک براشون بخیه بزنه.اگ ...

مامای همراه باید همونوقت زایمان ازبیمارستان بگیرم بیرون پیدانکردم ایشالا ک یه باوجدان خوب نصیبم بشه و زایمانم راحت باشه واقعا وحشت دارم کابوسمه 

مامای همراه باید همونوقت زایمان ازبیمارستان بگیرم بیرون پیدانکردم ایشالا ک یه باوجدان خوب نصیبم بشه ...

ان شالله ک زایمان خوبی داشته باشی بدون بخیه .ماه اخر ناحیه پرینتو با روغن زیتون ماساژ بده .کمتر بخیه میخوری

علت درد چیبود

میگم ک بدن با بدن فرق میکنه برای من درد میکرد رفتم پیش ماما گفت بخیه ها باز شده بعد پماد داد گفت اگه ترمیم نشد بیا بخیه کنم بعد زنگ زدم دکتر زنان خودم ک باهاش زایمان داشتم  گفتم ماما چنین حرفی زده گفت بیخود پماد نزن عفونی کنی بیا خودم ببینمت

رفتم دکتر زنان خودم‌ گفت اصلا بخیه ها باز نشده من بخیه هارو زیبایی زدم دیده نمیشه اتفاقا خیلی خوب جوش خورده  مشکلی نداری 

در ضمن من بیمارستان خصوصی زایمان کردم بخیه هام زیبایی بود

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤