بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخیه هامو خیلی بد زدن...نمیتونستم بشینم.درازکش ب بچه شیر میدادم.اخرشم نگو بخیه ها چنتاش در رفتن و متوجه نشده بودم بعدها ک بخاطر عفونت رفتم معاینه دکتر گفت پارگی داری😑🤦♀️اگ مامای همراه داری بگو برات بخیه زیبایی بزنه .من تو بیمارستان دولتی بودم نمیدونم کارآموز بودن چ خری بودن هرنیم ساعت ی بخیه میزد بدو بدو میرفت ب دکتره میگف بیا ببین چطور شد.زایمانم یه طرف بخیه ها یه طرف خیلی بد شدن هنوزم جاشو فشار بدم تیرمیکشه.خدا تواین یکی زایمانم ب دادم برسه.دستشویی هم ک ایستاده میرفتم کلن😐😐😐😐😐😢
من تا حالا نداشتم مامای همراه.ولی همینجا بود فک کنم گفته بودن ب مامای همراهشون ک براشون بخیه بزنه.اگ میخای مامای همراه بگیری قبلش اینارو بهش بگو قبلشم راجبش تحقیق کن بعضیا بی مسئولیتن.
میگم ک بدن با بدن فرق میکنه برای من درد میکرد رفتم پیش ماما گفت بخیه ها باز شده بعد پماد داد گفت اگه ترمیم نشد بیا بخیه کنم بعد زنگ زدم دکتر زنان خودم ک باهاش زایمان داشتم گفتم ماما چنین حرفی زده گفت بیخود پماد نزن عفونی کنی بیا خودم ببینمت
رفتم دکتر زنان خودم گفت اصلا بخیه ها باز نشده من بخیه هارو زیبایی زدم دیده نمیشه اتفاقا خیلی خوب جوش خورده مشکلی نداری
در ضمن من بیمارستان خصوصی زایمان کردم بخیه هام زیبایی بود