2777
2789
عنوان

دلم از بی پولی گرفته

151 بازدید | 12 پست

عروسی دختر خاله و پسرخاله شوهرمه ن پول دارم لباس بخرم ن کسی رو ک ازش قرص بگیرم جاریم رفته یکی خریده ۱۵۰۰ یکی هم دوخته مژه هاشم کاشت من حتی پول ندارم برم ی شال بخرم چقدر من بدبختم

آخی عزیزم درک میکنم چی میگی منم خیلی بی پولی کشیدم و میکشم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجاره چی.پول اجاره هم نداری..تودیوار نگاه کن شاید بتونی بخری.

اجاره ک نمیتونم اخه میخام برم ی شهر دیگ حداقل ی هفته باید لباس دستم باشه.دیوارم اندازه نو گرون قیمت میکنن

منم عروسی برادرشوهرم پول نداشتم شوهرم سر کار نمیرفت لباس عقدم و پوشیدم(: خیلی سخت گذشت بهم چقد برنا ...

صمن عروسی برادر شوهرمم پول نداشتم حتی ارایسگاه برم توف تو دنیا

آره تو دیوار میتونی پیدا کنی اگر هم نشد فدای سرت منم عروسی دختر خواهر شوهرم نتونستم لباس بخرم قرض کردم ویروسی پسرش لباسی که چند سال پیش خریده بودم پوشیدم کسی نگاه نمیکنه بیخیال