2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده💔

216 بازدید | 12 پست

چراشو نپرسین چون نمیتونم بگم

فقط به عنوانه یه آدمی که همه آدمای زندگیش بهش پشت کردن و رفتن حتی بهترین آدم زندگیش یه چی بگین تا اروم بشم.!😭💔

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

من بودم میگفتم کیف لق همشون

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا به درک  جواب دلم و چشمام که مثله ابر بهار میباره رو چی بدم؟

اگ برات مهم نباشن گریت نمیگیره هی به خودت تلقین که ارزشت خیلی بیشتر از اوناست و لایقت نبودن

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

مگه حالا اونایی ک دورشون پراز آدم های بحساب هوادار هستند تاج گذاشتن سر طرف 

به والله ک این روزا هیچ کس حوصله دیگری رو نداره 

اگر کسی پیگیرت هست منافعش در میانه

منافع همیشه مالی نیست 

اینو بدون خودت پشت خودت باشی تکیه به خودت کن و رازدار و هوادارات رو بالا سری بدون 

اون هواتو داشته باشه بنده کی باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سلام کاربر گرامی،اگر کل دنيا با شما ساز ناسازگاری می زنه،باز بدون که ی قدرت فوق کهکشانی وبرتر وجود داره که همواره از کودکی همراه شما بوده،هست و خواهد بود،پس تا خدا رو داری به هیچ غمی فکر نکن که هرچه از دوست رسد نیکوست،موفق باشید 

عشقت لخت پشت کرده؟؟مگه سرباز نبود مگه عاشق نبودین

نه

بله سرباز هست عاشقمم هست

شما کی هستی که انقد پیگیر منی 

این تاپیک ماله یه هفته پیشه 

من اسمی از عشقم بردم که به این نتیجه رسیدی؟

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
نه بله سرباز هست عاشقمم هست شما کی هستی که انقد پیگیر منی  این تاپیک ماله یه هفته پیشه  ...

پیگیر؟؟؟خخخ عامو توهم نزن خیلی مهمی؟امروز تاپیک دیدم چون داداشم سربازه رفتم نظرات خواندم وگرنه من پیگیر خودمم نیستم چه برسه تو!!!