- خواجه دربیت اول و چهارم می گوید ( بخت سازگار اثری از دهان محبوب به من نمی دهد و اقبال نیز از سر پنهان که همان محبوب است پیامی نمی رساند ( گیسوی او به چنگ نسیم بهاری افتاده است نگاه کن که چرخ پست چه کرد به من به اندازه باد صبا هم فرصت نداد کهدست به گیسوی او برسانم ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی
۲- ناامیدی زهر کشنده زندگی و تالش است اگر یاس و حرمان را تقویت کنی از این بدتر می شوی پس بااراده وقی وقت شناسی و بهره گیری از وقت با حوصله و دقت ا زهمین امروز تصمیم بگیر حتماً موفق می شوی
۳- به جای این که دست به دامن این و آن شوی باخود کن وهدف اساسی را انتخاب کن آنگاه به آن لباس عمل بپوشان
۴- جنابعالی دارای چنین روحیه ای هستید با ایمان پرکار کمک رسان صمیمی با سلیقه لایق مدیر فداکار منطقی رفیق باز جدی دل رحیم مادی گرا جاه طلب فعال محتاط متفکر سیاستمدار
۵- آیا واقعاً با چنین برجستگی روحی باید تردید یا وسواس را به خود راه دهی ؟ مسافرت را توصیه می کنم خرید خوبست اما فروش صلاح نمی باشد به زودی موفقیت بهتری می یابید طلاق عملی است ولی ازدواج زود است چون مقدمات آن فراهم نشده است چیزی گم کرده اید نگران نباشید بیمار تغییری نمی کند هدف گم شده پیدا می شود از او خبری دریافت می کنید مسافر هب زودی می آید کارجدید درانتظار شماست
۶- از اوضاع خوب زندگی بهره بگیرید و به آنها بگویید آن را با بگو و مگوها خراب نکنند و به پدر یا همسر خود بگوییددر معامله ای ضرر کرده اید به زود یجبران می شود و ا زمعامله ایکه آن هفته کرده اید و خوب سود برده اید صدقه بدهید
۷- دراین هفته شاهد پیشامد ناگواری بودید علتش سهل انگاری بوده است اما به زودی گشایش لازم حاصل م یوشد و نیت جنابعالی با کمی تاخیر اجرا می گردد به ظرطی که از شخصی چاق باموهای مشکی و ابروی پهن و چانه ای پر دوری کنید که ما رخوش خطر و خالی است و منتظر ضربه زدن می باشد .