2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ فک پایینت بود میتونست بخاطر این باشه ک بی حسی بلاک زده بهت و ممکنه تا الان اثرش مونده باشه

بعد از جراحی اصولا این چیزا طبیعیه اما اگ ادامه دار شد حتما ب پزشکت اطلاع بده و برو معاینه شو

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
اگ فک پایینت بود میتونست بخاطر این باشه ک بی حسی بلاک زده بهت و ممکنه تا الان اثرش مونده باشه بعد ا ...

اخه جراحی و پیوند لثه هم انجام داد دو تا بی حسی زد میگم حتما بخاطر سوزناس. 

اگ فک پایینت بود میتونست بخاطر این باشه ک بی حسی بلاک زده بهت و ممکنه تا الان اثرش مونده باشه بعد ا ...

آموکسی سیلین و مترونیدازول هم نوشته برام میخورم اوناهم خواب اورن؟ 

اخه جراحی و پیوند لثه هم انجام داد دو تا بی حسی زد میگم حتما بخاطر سوزناس. 

ن بخاطر سوزن نمیشه

همون پس دوتا جراحی برات انجام داده

مبارکت باشه

چقدر شد هزینت؟

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
آموکسی سیلین و مترونیدازول هم نوشته برام میخورم اوناهم خواب اورن؟ 

ن خواب آور نیستن هیچکدوم

حتما استفاده کنااااااا پشت گوش ننداز

ن بخاطر سوزن نمیشه همون پس دوتا جراحی برات انجام داده مبارکت باشه چقدر شد هزینت؟

ممنونم ایمپلنت سوئیس فعلا 13 دادم هزینه ایمپلنت و کشیدن جراحی لثه و پودر استخوان فعلا 13 بعد 3 ماه هم هزینه روکشش مونده 

ممنونم ایمپلنت سوئیس فعلا 13 دادم هزینه ایمپلنت و کشیدن جراحی لثه و پودر استخوان فعلا 13 بعد 3 ماه ه ...

خیلی خوب گرفته ازت

بسلامتی