ویدیو ببین از گوگل یوتوب اینستا ک یکم پیش زمینه داشته باشی
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
ده نفره ی جا بهم گفتن یک و پونصد یه جا دیگه یک و هشتصد
من ک میرفتم یه تومن بود🥲از اسفند ب بعد دیگ نرفتم و واقعا عالی بود قشنگ انگار تکی بودم کلی برام تایم میذاشت
من ک میرفتم یه تومن بود🥲از اسفند ب بعد دیگ نرفتم و واقعا عالی بود قشنگ انگار تکی بودم کلی برام تایم ...
دوسال پیشم یه استخر خصوصی میرفتم یادم نیس دقیقا یا ۴۰۰ میدادم یا ۶۰۰🥲اونم خیلی خوب بود فقد استخرش کوچیک بود