2777
2789
عنوان

اثبات مالکیت

454 بازدید | 38 پست
من مهریمو اجرا گذاشتم مردیکه رفته شکایت ماشین کرده و سه نفر شهادت دادن که این ماشینو این آقا با پول خودش برای این خانم خریده و اسمش کرد آیا قانون میتونه ماشینو ازم بگیره
خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ماشین رو جز مهریه حساب کنه؟
🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
مالک ماشین شمایی نگدان نباش بگو کادو خریده
🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
دوستان اگه از فامیلاتون کسی وکیل هس ازش بپرسین ممنون میشم و اینکه تو فردا تو شورای حل اختلاف چی بگم که سرم کلاه نره
نه میخواد ماشینو از طریق قانونی توقیف کنه و از دستم بگیره و اینم بگم ماشین دست آقا بود شکایت کردم و از طریق دادگاه ازش گرفتم حالا نمیدونم چطوری رفته شکایت کرده میگه چون شاهد دارم من پول دادم میتونم ثابت کنم صاحب اصلیش هسم ازت پس بگیرم
دروغ میگه نگران نبلش قاضی برا این موارد جزیی هودشو خراب نمیکنه ولی شاید با یه قاضی دیگه دوسته و اون راهنماییش کرده باشه شمان برو حراست بگو که اینجوری شده و شک داری قاضی با شوهرت تبانی کنه . در مورد مالکیت چیزی نمیدونم ولی به هر حال شمام باید اتصاف داشته باشی اگه واقعا مال اونه و از سر محبت بنامت کرده بهش پس بده ولی اگه خودت پول یا طلا داذی یا هر چی اونو بگو
چه ماجراییه! اینجوریشو ندیده بودم تا حالا! دارید جدا میشید؟ یا باهم دارید زندگی میکنیدو انقد به لجبازی افتاده؟ وکیل داریم تو سایت امیدوارم بیان راهنماییت کنن!
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
وقتی سند ماشین به نامتونه میتونی بگی کادو خریده برام .هیچ قانونی نمیتونه ازت بگیره ماشین رو
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آلیس جان با چند تا خط اخر مخالفم. البته با احترام و اینکه هرکس نظری داره. این وظیفه مرد هست که در حد توانش رفا برای زن ایجاد کنه. اون ماشینم حکم هدیه داره نباید پس بده که! مگه اون میتونی ابرو و دختری و سالای جوونی این زنو بده؟
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
آلیس جون نمیدونی چه آدم شیادیه تمام اموالش از اول زندگی به اسم داداشش بود مهریمو که اجرا گذاشتم هیچی دستمو نمیگیره و قرار قسط بندی بشه ماهی 200 هزارتومان
نینا جان خوندی پیام منو ؟دقیقا بگو کادو بوده تموم.
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....