من مهریمو اجرا گذاشتم مردیکه رفته شکایت ماشین کرده و سه نفر شهادت دادن که این ماشینو این آقا با پول خودش برای این خانم خریده و اسمش کرد آیا قانون میتونه ماشینو ازم بگیره
نه میخواد ماشینو از طریق قانونی توقیف کنه و از دستم بگیره و اینم بگم ماشین دست آقا بود شکایت کردم و از طریق دادگاه ازش گرفتم حالا نمیدونم چطوری رفته شکایت کرده میگه چون شاهد دارم من پول دادم میتونم ثابت کنم صاحب اصلیش هسم ازت پس بگیرم
دروغ میگه نگران نبلش قاضی برا این موارد جزیی هودشو خراب نمیکنه ولی شاید با یه قاضی دیگه دوسته و اون راهنماییش کرده باشه شمان برو حراست بگو که اینجوری شده و شک داری قاضی با شوهرت تبانی کنه . در مورد مالکیت چیزی نمیدونم ولی به هر حال شمام باید اتصاف داشته باشی اگه واقعا مال اونه و از سر محبت بنامت کرده بهش پس بده ولی اگه خودت پول یا طلا داذی یا هر چی اونو بگو
چه ماجراییه! اینجوریشو ندیده بودم تا حالا! دارید جدا میشید؟ یا باهم دارید زندگی میکنیدو انقد به لجبازی افتاده؟ وکیل داریم تو سایت امیدوارم بیان راهنماییت کنن!
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
آلیس جان با چند تا خط اخر مخالفم. البته با احترام و اینکه هرکس نظری داره. این وظیفه مرد هست که در حد توانش رفا برای زن ایجاد کنه. اون ماشینم حکم هدیه داره نباید پس بده که! مگه اون میتونی ابرو و دختری و سالای جوونی این زنو بده؟
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
آلیس جون نمیدونی چه آدم شیادیه تمام اموالش از اول زندگی به اسم داداشش بود مهریمو که اجرا گذاشتم هیچی دستمو نمیگیره و قرار قسط بندی بشه ماهی 200 هزارتومان