2777
2789

بچه های پسر خالم دوتان یه دختر یه پسر امروز رفتیم پارک همه بچه ها میپریدن اینور اونور بازی میکردن کلی وسایل بازی بود اینا یسره از اول دمه کو .ه ما نشسته بودن تکون نمیخوردن انگار بچه نیستن هی میگفتم برین بازی کنین میگفتن حوصله ندارم بچه هفت ده ساله انقد افسرده انقد پدرو مادرشون دعوا کردن مادره خودشم یه ادم افسرده سال تا سال بیرون نمیره بچه هارم مثل خودش خرفت بار اورده حالم بهم خورد هی میگفتن بریم خونه 😳😳من اولین بار بود همچین چیزی دیدم حالا خانواده ایرانی میگن این بچه خوبه درصورتی که این بچه ها بیمارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارشون داری

مثل اینه یکی مریض باشه بگی خاک توسرت مریض شدی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

i am mariz

لطفا دعواهاتون رو جلو بچه ها نخونید

مادرا و پدرایی ک هستید این تاپیک

وقتس حوصله ندارید بچه نیارید،ما مثل یتیمای عاطفی هستیم

بودن شما هم فرقی نداره واقعا برامون👌💔

منی ک الان پدر مادرم بمیرن خیلی اسیب نمیبینم

بی حسم!

شخصیت آدم به مرور تغییر میکنه  از کجا معلم بچه شیطونه الان شما در آینده تبدیل به یه بزرگسال اف ...

پیش هرروانشناسی بری میگه همه چی از بچگی شکل میگیره حتی ادمایی که تو بزرگسالی افسردن منشا از بچگیشون داره