2777
2789
خودت بهشون بگو دوست داری چطوری برات بردارن

من دیروز رفتم پیوندش و برداشتم بالاشم تمیز کردم ولی زیرش و برنداشت گفت ابرو ندارم خودم زیاد اگه زیرش و برداره زنانه میشه الانم چون پیوندی بوده یکی از تاجا خوابیده یکیم وایساده بالا خیلی ناراحتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیروز رفتم پیوندش و برداشتم بالاشم تمیز کردم ولی زیرش و برنداشت گفت ابرو ندارم خودم زیاد اگه زیرش ...

خب الان ابروی پهن مد هست اگر ابروهات اصطلاحا پاچه بزی نیست دیگه نمیتونه خیلی بهش دست بزنه همون پیوند و برداشته بالا رو هم تیغ زده کافیه دیگه الان پایین ابرو رو دست نمیزنن یه حالت طبیعی بودن داشته باشه اگر دست میزد دیگه دخترونه نبود زنونه میشد

تاجش هم که قرینه نیست ببین با مداد و ژل ابرو میتونی قرینه کنی؟کلا هیچوقت نمیشه ابروها رو با موچین و قیچی کااااملا قرینه کرد بخوای این کار و بکنی دو تا نخ باقی میمونه منم از ۱۸سالگی دارم برمیدارم تقریبا داره ۲۰سال میشه هنوز ابروهام کاملا قرینه نیست با ژل و مداد درستش میکنم زیر ابروهارو هم برنمیدارم فقط بالا رو تیغ میزنم دیگه آرایشگاه رفتن نداره آخرین بار قبل کرونا رفتم 

خب الان ابروی پهن مد هست اگر ابروهات اصطلاحا پاچه بزی نیست دیگه نمیتونه خیلی بهش دست بزنه همون پیوند ...

کاملا درست میگین ابرو دارم کشیدن از چشم رد کرده ولی بالاش پر نیست الان اگر زیرش و بردارم نازک میشه ولی خب میدونی من دوست داشتم مثل ابروهای متقارن و پهن و قاب دار بقیه باشه اینجوری نمیشه 

خب الان ابروی پهن مد هست اگر ابروهات اصطلاحا پاچه بزی نیست دیگه نمیتونه خیلی بهش دست بزنه همون پیوند ...

خودش بهم گفت با ژل ابرو میتونم تاجش و لیفت کنم بالا وایسه ولی این فقط برای مواقع ارایش کردنه دیگه بعدش همینطور خوابیدست و اینا 

خودش بهم گفت با ژل ابرو میتونم تاجش و لیفت کنم بالا وایسه ولی این فقط برای مواقع ارایش کردنه دیگه بع ...

میتونی بری آرایشگاه برات لیفت کنن فکر کنم ۱ماه بمونه ولی خب اونم دنگ وفنگ و هزینه داره دیگه،همه ابروها تو خونه نامتقارن هست بیرون که میریم مرتب و لیفت میشه سعی کن باهاش کنار بیای😄

میتونی بری آرایشگاه برات لیفت کنن فکر کنم ۱ماه بمونه ولی خب اونم دنگ وفنگ و هزینه داره دیگه،همه ابرو ...

همش میگم یهو کسی که در آینده بخوام باهاش باشم خوشش نیاد از ابروهام براش زنانگی نداشته باشم

همش میگم یهو کسی که در آینده بخوام باهاش باشم خوشش نیاد از ابروهام براش زنانگی نداشته باشم

خدایاااا😐 زنانگی نداشته باشی بخاطر مدل ابرو؟ الان که همه ابرو مصنوعی دارن یا میکرو یا فیبروز یا کاشت یا لیفت...این همه راه است برای حالت دادن به ابرو...

خدایاااا😐 زنانگی نداشته باشی بخاطر مدل ابرو؟ الان که همه ابرو مصنوعی دارن یا میکرو یا فیبروز یا کاش ...

نمیدونم نه آخه من نمیخوام هیچوقت اون روش هارو امتحان کنم دوست داشتم ابروی طبیعی خودم به صورت طبیعی همه چی تموم باشه 

البته من زیادی حساسم هربار میبینم قشنگن ولی خب نمیدونم چرا من اینجوریم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز