2777
2789
عنوان

بعد کنکور..؟

200 بازدید | 14 پست

بچه ها برای بعد کنکور چه فعالیتایی رو پیشنهاد میدین؟

بعد هیچی ام ندارم لباس مباس کلی ام مهمونی و مسافرت پیش رومه

چیا بگیرم 

چ کارا کنم

چیزای واجبی که نیازه بگیرم رو میشه بگید؟

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

دوس دارم تغییرم کنم 

چیکار کنم ؟

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دارم تغییرم کنم  چیکار کنم ؟

از نظر ظاهری منظورته؟؟ 

خب اگر تو دوران کنکور پوستت خراب شده یا جوش زدی 

ی روتین خوب داشته باش

محصولات پوستی بگیر و هرروز استفاده کن مرتب

از نظر وزن و هیکل هم برو باشکاه، که هیکلتو خوش فرم کنی

لباسای تابستونه ی قشنگ. بگیر جایی میری بپوشی 

مدل موهاتو عوض کن و.... 

از نظر ظاهری منظورته؟؟  خب اگر تو دوران کنکور پوستت خراب شده یا جوش زدی  ی روتین خوب داش ...

وای خیلی دلم میخواد بیشتر تغییر کنم خفن تر بشم

موهامو رنگ کنم؟😂

وای خیلی دلم میخواد بیشتر تغییر کنم خفن تر بشم موهامو رنگ کنم؟😂

ببین تغییری که بهم بیاد هااا 

ببین اگر موهاتو رنگ کنی بهت میاد؟؟ 

اگر اره چرا که نه

اصلاح صورت هم خیلیی تاثیرداره رو چهره 

و مدل ابروهات 

ارایش دخترونه هم داشته باش

تناژ صورتی ملایم داشته باشه ب نظرم قشنگه

ببین تغییری که بهم بیاد هااا  ببین اگر موهاتو رنگ کنی بهت میاد؟؟  اگر اره چرا که نه اصل ...

فکر نمیکنم بهم بیاد😂

ارایش اصلاااا بلد نیستم

فکر نمیکنم بهم بیاد😂 ارایش اصلاااا بلد نیستم

خب اگر نیاد ک تغییر مثبت نیست😂

ببین برای ارایش 

ی ضد افتاب رنگی مناسب رنگ پوستت بگیر که بزنیو پوستتو ی دست کنه 

بعد ی رژ لب خوشگلم بگیر (من ترجیحم تناژ صورتیه) ی مقدار میتونه هم شاین باشه برا تابستون خوبه

با ی ریمل که مژه هاتو خوشگل کنه

و رژ گونه هم بزن همباز صورتی دوست دارم من 😂ولی ملااایم باشه رنگش

خب اگر نیاد ک تغییر مثبت نیست😂 ببین برای ارایش  ی ضد افتاب رنگی مناسب رنگ پوستت بگیر که بزنی ...

مرسیییی مهربوننن🥰🥰

مرسیییی مهربوننن🥰🥰

قربونت عزیزم❤️

امیدوارم به بهترین شکل تغییر کنی اونطور ک دوست داری

ولی اینم بدون همین الانشم قشنگی نیاز به ارایش زیاد و مورنگ کردن و... نیست

اینا هم جهت پیشنهاد بود💚

قربونت عزیزم❤️ امیدوارم به بهترین شکل تغییر کنی اونطور ک دوست داری ولی اینم بدون همین الانشم قشنگی ...

قربونتون برم ممنونم