2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه سال اینده کنکور دی ماه نداریم

اردیبهشت و تیر داریم

اگرم منظورت کنکور پیش روعه نه نمیتونی بنظرم چون فقط 9 روز مونده

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
واسه سال اینده کنکور دی ماه نداریم اردیبهشت و تیر داریم اگرم منظورت کنکور پیش روعه نه نمیتونی بنظر ...

آها ممنونم

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲

به هر حال بنظرم اگه شروع کنی میتونی به هر رتبه ای میخوای برسی از دورقمی بگیر تا ۶ رقمی

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
واسه سال اینده کنکور دی ماه نداریم اردیبهشت و تیر داریم اگرم منظورت کنکور پیش روعه نه نمیتونی بنظر ...

چقدر فاصلش کمه

هیچ وقت واسه شروع کردن دیر نیست

آره عالیه از همین الآنم بخونی

اگه مصاحبه های رتبه های برتر رو هم ببینی اکثرا میگن از تابستون دوازدهم جدی گرفتن درس خوندن و برنامه ریزی کردنو

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
البته ن با ۱۵ ساعت درس خوندن     ۱۵ ساعت بخونی سر ۱ هفتع جا میزنی

اینقدر سر دهم و یازدهم خابیدم و استراحت کردم ک جا واسه استراحت ندارم

چقدر فاصلش کمه

اره خیلی

بی معنیه اصلا خب دوماه فاصله چه فایده ای داره اخه