2777
2789
عنوان

عبا مجلسی

175 بازدید | 16 پست

مامان های گل این مدل عبا رادوختم به نظرتون چند قیمت بذارم،میخوام بدوزم واسه محرم بفروشم

«کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید.        delbaft98@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

قیمت عبا از ۸۰۰یا ۹۰۰ شروع میشه . برا مامانم گرفتم البته پارچه اش این مدلی نیستش . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بستگی به قیمت پارچه، قیمت نخ، تایمی که گذاشتی و زحمتت

میخوام منصفانه باشه اینجا خیاط دوبرابر خرج رامزد دست میگیره

«کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید.        delbaft98@

قیمت عبا از ۸۰۰یا ۹۰۰ شروع میشه . برا مامانم گرفتم البته پارچه اش این مدلی نیستش . 

بله بستگی به پارچه داره

من عکس نمی‌بینم اما وچادر عبایی مجلسی تازه گرفتم 3تومن کارشده رو آستینش 

مبارکتون باشه عزیز دلم،به شادی بپوشید