2777
2789

من با امروز ۹ روزه ک روزی یک چهارم  آسنترا مصرف میکنم و از امشب باید روزی نصف بخورم   عوارضش روم زیاده

چقدر طول میکشه تا عوارضش از بین بره و حالم خوب بشه؟

*من برای استرس و اضطرابم این دارو رو مصرف میکنم*

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر راه داره اصلن نخور

وای اصلا راه نداره عزیزم

تا یجام درد میگیره استرس میگیرم و فکر بیماریهای بد میکنم یه دوره میخورم حالم خوب بشه قطعش میکنم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عوارض تون شامل لرزش و سردی پا و شل شدن فک میشه ؟

لرزش بدن

پرش عضلات

سوزش و درد دستها و پاها

کاهش اشتها

تهوع

افسردگی مخصوصا غروبا خیلی حالم بد میشد

خستگی شدید 

گیجی

بعضییهاش الان بهتر شده الان درد و سوزش دست و پا و گیجی اذیتم میکنه

اشتهامم کامل برنگشته خیلی کم اشتهام

لرزش و پرش و تهوع و افسردگی و خستگی شدید بهتر شده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
وای اصلا راه نداره عزیزم تا یجام درد میگیره استرس میگیرم و فکر بیماریهای بد میکنم یه دوره میخورم حا ...

بدن نسبت بهش تحمل پیدا میکنه و هی مجبور میشی دوز مصرفیشو ببری بالاتر و در اخر ترکش مشکل میشه

سرترالین احساس شادی رو تولید میکنه

به این اختلال میگن خود بیمار انگاری برای حل این موضوع به دارو نیاز نیست باید برین پیش روانشناس

من با نصف ۵۰ شروع کردم  بعد چهار روز کامل خوردم خیلی اضطراب و کمی حالت تهوع داشتم یک هفته ای خو ...

خداروشکر عزیزم عوارضش روی شما خیلی کم بود

رو من خیلی عوارض داشت بالا نوشتم

الان فقط ضعف و درد و سوزش دست و پاهام مونده و اشتهامم کامل برنگشته

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
لرزش بدن  پرش عضلات سوزش و درد دستها و پاها کاهش اشتها تهوع افسردگی مخصوصا غروبا خیلی حالم ...

این موارد به خصوص لرزش عادی هستن 

نگران این بودم که عارضه ریسک آور داشته باشد 

طبق دستور پزشک تون پیش برید 

انشاءالله به مرور عوارض کم تر و بعد رفع میشن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
بدن نسبت بهش تحمل پیدا میکنه و هی مجبور میشی دوز مصرفیشو ببری بالاتر و در اخر ترکش مشکل میشه سرترال ...

استرس و اضطرابم دارم عزیزم دکتر بهم این قرصو داده گلم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خداروشکر عزیزم عوارضش روی شما خیلی کم بود رو من خیلی عوارض داشت بالا نوشتم الان فقط ضعف و درد و سو ...

درست میشه عزیزم این دارو قوی هست ولی اگه تحمل کنی و معجزه اش رو ببینی عوارض اولیه رو فراموش میکنی . آرامش و حس بسیار خوبی به آدم میده و آستانه تحمل رو خیلی بالا میبره.

این موارد به خصوص لرزش عادی هستن  نگران این بودم که عارضه ریسک آور داشته باشد   طبق ...

ممنون عزیزم

درد و سوزش دست و پا هم طبیعیه ؟خیلی میترسم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
 بدن نسبت بهش تحمل پیدا میکنه و هی مجبور میشی دوز مصرفیشو ببری بالاتر و در اخر ترکش مشکل میشه ...

اصلا این طور نیست داروهای جدید اعصاب و روان اعتیاد آور نیستن و دوز مصرفی هم احتیاجی به بالاتر بردن نداره مگر اینکه بیماری شدید باشه و با دوز پایین شروع کنن و آهسته آهسته ببرنش بالا.

من خودم یک دوره شش ماهه مصرف کردم و به راحتی کنارش گذاشتم.