2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تقریبا دو هفته

خیلی شجاعت میخاد خدایی ادم خوددش کات کنه فقط چون داره عذاب میبینه

خیلی قوی ای تو🥲

من خودم تو همچین رابطه سمی ای هستم ک تهدید ب جدایی میکنم ولی هیجوقت جرئتشو ندارم

امروز هم میخاسم کات کنم

شاید وقتی کات کنم قشششنگ حالتو بتونم حس کنم🥲🥲

خیلی شجاعت میخاد خدایی ادم خوددش کات کنه فقط چون داره عذاب میبینه خیلی قوی ای تو🥲 من خودم تو همچی ...

اره دیگه بالاخره باید از یه جایی یه رابطی سمی و اذیت کننده تموم بشه سخته ولی وقتی بگذره میفهمی کار درستو تو کردی...

خیلی شجاعت میخاد خدایی ادم خوددش کات کنه فقط چون داره عذاب میبینه خیلی قوی ای تو🥲 من خودم تو همچی ...

وگرنه چقد دلم براش تنگ شده میخوام پیام بدم زنگ بزنم ببینم چیکار می کنه با اینکه التماسم میکرد نرو رفتم...چون خیلی دروغ گفته بود بهم دروغایی که دیگه تحملم رو از بین برد...وگرنه عمیقا دوستش دارم...حتی چند رو میدیدم آن نشده انقد نگران شدم ولی وقتی آن شد خیالم راحت شد...به این چی میگن اگه عشق نیست پس چیه... حیف که قدرمو ندونست و فقط سو استفاده کرد...ولی بازم دوستش دارم دوستش دارم...

عمیقا دلم شکسته چقدر بهش اعتماد داشتم کمکش کردم...دیگه چطور به کسی اعتماد کنم نمیتونم حداقل حالا حالا ها نمیتونم...:)

دلم تنگ میشه چت های گذشتمونو میخونم اهنگایی که گوش میدادم اون زمان...حتی اینکارا خوشحالم میکنه چون وقتی اون بود بهترین حس دنیا رو داشتم و الان پژمرده شدم مثل وقتی که اونو نمیشناختم...خیلی باهام بد کرد خیلی

وگرنه چقد دلم براش تنگ شده میخوام پیام بدم زنگ بزنم ببینم چیکار می کنه با اینکه التماسم میکرد نرو رف ...

عزیزم میفمم

دلتنگشی🥲

کسی تا چندوقت نمیتونه جاشو برات پرکنه

بازخوبه منت کشید طرف من ک با زبان اشاره منت میکشه🥴