2777
2789
عنوان

این عکسه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 95 پست
کرم پودر زده مثلا؟ اصلا صورتش صاف نشده

اره ولی افتضاح زده یحالت خاصی شده انگار ماسیده

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
اخ اخ من ابروهام اصلا مداد بهشون نمیاد خودشون خوشکلن اگه ژل ابرو بزنی خیلی خوب میشه ر.ی.د دیگه 🥲🥲& ...

اخهه دیگه کی ابرورو قاب میندااازه وای اسی باید همونجا میریدی بهش😐😐😐

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای خیلی بده که     فرم چشمات خیلی خاص و قشنگه با ارایشش گند زد تو چشمات اون مداد زیر چش ...

دقیقا گفتم دیگه برا اصلاح ابرو هم عمرا پیشش برم 🥲 جالب اینه منت سرم گذاشت که من چیزی ازت نگرفتم یه میکاپ کامل کامل انجام دادم برات

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
اخهه دیگه کی ابرورو قاب میندااازه وای اسی باید همونجا میریدی بهش😐😐😐

انگار زبونم قفل کرده بود اصلا هنگ بودم چی ساخته بود ازم اونقدرم خودشو مشتریش تعریفمو دادن دلم میخواست بزنمشون

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
دقیقا گفتم دیگه برا اصلاح ابرو هم عمرا پیشش برم 🥲 جالب اینه منت سرم گذاشت که من چیزی ازت نگرفتم یه ...

این اگه معمولیه خدا vipشو بخیر کنه ...😒

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇
دقیقا گفتم دیگه برا اصلاح ابرو هم عمرا پیشش برم 🥲 جالب اینه منت سرم گذاشت که من چیزی ازت نگرفتم یه ...

جان من دیگه نرووو پیشش😟

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

خیلی بده اصلا

کرم پودر ماسیده 

ابروهاتو افتضاح کرده

فکر کنم هیچ کانتور خاصیم انجام داد

رژ قرمز اصلا نباید به این نگ سایه زده میشد

سایشم نکرد دور رنگ بزنه، همشو یه رنگ زد رفت  

اشکال نداره دیگه تموم شد رفت ولی دفعه دیگه نرو پیشش

اگر میخوای پیش هر ارایشگری بری یادت باشه از قبل خودت مدل ببری

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
انگار زبونم قفل کرده بود اصلا هنگ بودم چی ساخته بود ازم اونقدرم خودشو مشتریش تعریفمو دادن دلم میخواس ...

ترفندشونه این کار 🤣

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اسی دهه شصت این مدل ارایش ترند بود مخصوصا سایه سبز با رژ قرمز🤣

وایی اقا وسطای ارایش من از تو آینه یه رژ مات و صورتی خاص میدیدم (چشام ضعیفه عینکم موقع ارایش نمیشه زد دیگه بعد هی اشکم میومد به خدا نصفی اشکم هم هدر رفت کلی هم نق نق کرد که چشمات اب میاد😂😂😂😂) 

اخرش یهو گفت بذار تکمیلش کنم خب خب چیکار کنی؟ یه رژ قرمز کشید رو صورتیه وایی داشتم خفه میشدم😂😂😂😂صورتی کالباسی طور بود خوشکل بودا

خیلی بده اصلا کرم پودر ماسیده  ابروهاتو افتضاح کرده فکر کنم هیچ کانتور خاصیم انجام داد رژ ق ...

اقا میدونی هرجا رفتم گفتن آرایش ۷۰۰/۸۰۰ به بالا 

منم که لباسم لختی نبود 

مامانم گفت بیا برو پیش همین بگو یه ارایش لایت کنه یه ذره مرتب شه چهرت بریم 

عروسی دوستمه غریبه بود من کل کادوم یه تومن بود بعد برم ۸۰۰ بدم ارایش😂😂 

گفتم خب راست میگه دیگه مامانم بذار میگم یه ارایش لایت کنه منم که زیاد نمیرم وسط مجلس 

اقا یهو اینم کل هنرشو پیاده کرد 😂😂😂😂

شوخی میکنی؟ واقعا با این آرایش رفتی؟؟

پس میگفتی چیکار کنم؟ دوماه بود دوستم میگفت فقط تو رو بین دوستام دعوت کردم نمیشد که نرم 🥲 از کلاس هفتم دوستیم تقریبا ۹ سال