2777
2789
عنوان

این عکسه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 95 پست
برای این پول هم گرفت؟😐

🤔یه کرم پودر و رژ وسایه زده کارخاصی نکرده دقیقا 

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

اسی جون چند سالته عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای این پول هم گرفت؟😐

عزیزم ۲۰۰ هزار تومن ناقابل می‌گفت باید ۳۰۰ بگیرم 😂😂 گفتم برو بابا  حالا خانمه اومدع تاپیک زده آرایش عروس ۴۰۰ تومن 🥺🥲😂

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
منم من من من

ای وای خودت ارایش میکردی که خیلیییی بهتر بود کرم پودرش افتضاح بوده قشنگ ماسیده ابروهاتو خیلییییی بد مداد کشیده دهه هفتادم اینجوری ارایش نمیکردن تازه کار بی سلیقه بوده وگرنه شما خودتون چشماتون درشت بوده زمینه هم داشتید

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اسی شما ک چشمات درشته سعی کن از سایه تیره استفاده نکنی 

استفاده کردی هم انتهای چشمت کمی بزن ک حالت کشیده ای پیدا کنه مداد سیاه هم نزن زیر چشت سعی کن سفید بزنی 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
اسی انگار خودت ارایش کردیا😂

دیگه وقتی بلد نباشم همین حد ارایش هم بایدم این بلا سرم بیاد 😂😂😂

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
عزیزم ۲۰۰ هزار تومن ناقابل می‌گفت باید ۳۰۰ بگیرم 😂😂 گفتم برو بابا  حالا خانمه اومدع تاپیک زده ...

😐😐😐😐😐خب نباید انتظار زیاد از آرایشگاه سرکوچه داشته باشی

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
عزیزم ۲۰۰ هزار تومن ناقابل می‌گفت باید ۳۰۰ بگیرم 😂😂 گفتم برو بابا 

از این به بعد تمرین کن یادبگیری 

خیلی قشنگی ولی  خوب ارایشت نکرده عزیزم

کاش همونجا بهش میگفتی خوشت نیومده

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

مشخصه خودت زیبا هستی 

خودت یه مقدار آرایش می کردی بهتر بود 

کلا من خودم هم برای آرایش هیچ موقع نمی رم آرایشگاه فقط میرم موهام رو درست می کنم

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
با سایت شاید بتونم کنار بیام ولی با قاب ابروت هرگز😩😂

اخ اخ من ابروهام اصلا مداد بهشون نمیاد خودشون خوشکلن اگه ژل ابرو بزنی خیلی خوب میشه ر.ی.د دیگه 🥲🥲 

منم من من من

کاش همشو پاک میکردی 😶

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨